Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Metz İddaa Tahmini 09.02.2024

Marsilya sahasında Metz‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1′in 21. hafta mücadelesi, 9 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS.

Rexbet, Marsilya galibiyetine 1.35, beraberliğe 4.95, Metz galibiyetine ise 10.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Marsilya Evine Mağlubiyetle Döndü

Göreve Gennaro Gattuso’nun gelişiyle birlikte Fransa Ligue 1 sahnesinde yükselişe geçen Marsilya, geçtiğimi haftaya kadar 8 maçta namağlup bir performans grafiği sergiledi. 4 galibiyet, 4 beraberliğe imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Lyon engeline takıldı. Konuk ekip ezeli rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, kümede kalma mücadelesi veren rakibine karşı önemli bir 3 puan kaybetti. Bu hafta ligin bir diğer düşme adayı Metz karşısına çıkacaklar. 20 haftayı 7 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 29 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. Üst sıralara yetişmek isteyen Marsilya, bu hafta Metz karşısında hata yapmak istemiyor. Sezonun ilk yarısında Metz’e deplasmanda konuk olan ev sahibi, 2-2’lik gol düellosundan 1 puan alabilmişti.

Metz Düşme Hattında

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Metz, 7 haftadır aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, küme düşme potasının içerisinde yer aldı. Laszlo Bölöni yönetiminde zor günler geçirmeye devam eden ve teknik adam değişikliğine gitmeyen Metz, son olarak geçtiğimiz hafta düşme potasını beraber paylaştığı Lorient’e karşı iç sahada mağlup oldu. Son 7 haftada kalesini 11 gole kapatamayan Metz, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. 20 haftanın 16’sında puan kaybeden ve sadece 4 maçtan galip çıkabilen konuk ekip, 20 maçta kalesini 31 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 17 kez havalandırabildi. Son haftaların en zayıf halkaları arasında yer alan Metz, Marsilya deplasmanında galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Marsilya – Metz Maç Bilgileri

Marsilya – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya cephesinde Bilal Nadir’in sakatlığı devam ediyor. Chancel Mbemba ise milli takım kadrosunda. Metz cephesinde bu hafta Christophe Herelle kart cezalısı. Ablie Jallow’un ise sakatlığı devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Bamo Meite, Michael Murillo, Jonathan Clauss, Jean Onana, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Van Den Kerkhof, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Marsilya, 8 maçlık yenilmezlik serisinin ardından mağlup oldu. Ev sahibi yeniden Ligue 1’de yükselişe geçmek istiyor. Ev sahibi bu hafta ligde zor günler geçiren Metz’e karşı, iç sahada rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.59

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.99

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, puanlar bölüşüldü. İki takımda 90 dakika sonunda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Marsilya mücadeleyi 10 kişiyle tamamladı ve galibiyet adına yeterli olamadı.