Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Freiburg İddaa Tahmini 09.02.2024

Almanya Bundesliga‘da 21. hafta heyecanı başlarken, Borussia Dortmund ile Freiburg kozlarını paylaşacak. 9 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 1.56, beraberliğe 4.67, Freiburg galibiyetine ise 5.37 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.36, beraberliğe 4.09, konuk ekibe ise 4.68 oran veriyor.

Borussia Dortmund Galibiyet Hedefinde

Almanya Bundesliga’da geçen sezon şampiyonluğu son maçta elleriyle Bayern Münih’e kaptıran Borussia Dortmund, Edin Terzic önderliğinde yoluna devam ediyor. İlk 20 haftalık fikstürü 10 galibiyet, 7 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Sarı Siyahlılar, zirvenin 15 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Son 6 haftalık fikstürde namağlup bir performans sergileyen Dortmund, Darmstadt 98, Köln ve Bochum karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından, 3 maçta 10 golle 9 puan topladı. Harika bir hücum ve savunma performansı sergileyen Edin Terzic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Heidenheim deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Zirve yarışında önemli bir kayıp yaşayan Dortmund, bu hafta iç sahada Freiburg’u konuk edecek. Zirve yarışının içerisinde kalmak için 3 puana ihtiyaçları var.

Freiburg 2 Haftadır Mağlup

Almanya Bundesliga’nın 20. haftasında Stuttgart’ı sahasında ağırlayan Freiburg, mağlubiyetlerine devam etti. Werder Bremen deplasmanından alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Stuttgarat karşısında erken bir kırmızı kartla 10 kişi kaldılar ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Son 2 hafta savunmada önemli zafiyetler gösteren Freiburg, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Almanya Bundesliga’da ilk 20 haftayı haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Freiburg, 28 puanla 7. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden konuk ekip, bu hafta Dortmund karşısında galibiyet arayacak. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Freiburg, sezonun ilk yarısı iç sahada 4-2’lik skorla mağlup olduğu Dortmund’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak.

Borussia Dortmund – Freiburg Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında Felix Nmecha’nın sakatlığı devam ediyor. Sebastien Haller ise milli takım kadrosunda. Freiburg cephesinde ise Merlin Rohl kart cezalısı. Philipp Lienhart ve Daniel-Kofi Kyereh’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Emre Can, Thomas Meunier, Mats Hummels, Marius Wolf, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Manuel Gulde, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almaya Bundesliga’da son 6 haftayı namağlup geçmeyi başaran Dortmund, zirve takibine devam ediyor. Hata yapmak istemeyen ev sahibi, puan farkının açılmasını engellemek istiyor. Dortmund bu hafta evinde Freiburg engelini kayıpsız geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.56

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund iç sahada rahat bir galibiyete imza attı. Donyell Malen 2, Niclas Fullkrug ise tek golle galibiyeti getiren isimler oldular. Ev sahibi kalesinde gole geçit vermezken, 3 puanı 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.