Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Galatasaray İddaa Tahmini 18.02.2024

Trendyol Süper Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Lider Galatasaray deplasmanda, Ankaragücü’ne konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Ankaragücü ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 6.28, beraberlik 4.67, Galatasaray kazanır ise 1.55 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 2 tercihine 30.00 oran veriliyor.

Ankaragücü’nde Puan Kayıpları 

Ankaragücü Süper Lig’de puan kayıplarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Ankaragücü mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son dönemde puan kayıpları yaşayan Ankaragücü bildiğimiz gibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta sonu ise Süper Lig lideri Galatasaray’ı konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Ankaracü 2-1 kaybetmişti. Ali Sowe ve Garry Rodrigues’in takıma katılmasıyla hücumda elleri güçlendi. Bassogog transferi ile de dikkat çektiler. Galatasaray maçı öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı devam ediyor. 

Galatasaray Liderliğe Yükseldi 

Galatasaray Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Rams Park’ta Başakşehir’i konuk eden Okan Buruk’un öğrencileri karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 6 maçını kazanan Sarı Kırmızılılar geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’nin puan kaybının ardından Süper Lig’in yeni lideri oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde ise hafta içi Sparta Prag’ı son dakika golüyle 3-2 mağlup eden Galatasaray tur kapısını araladı. Bu hafta sonu Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Galasaray maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Hakim Ziyech ve Serge Aurier’in sakatlıkları bulunuyor. 

Ankaragücü – Galatasaray Maç Bilgileri

Ankaragücü – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı devam ediyor. Galatasaray’da Hakim Ziyech ve Serge Aurier’in sakatlıkları bulunuyor. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Ankaragücü Süper Lig’de puan kayıplarına devam ediyor. Geçen hafta sonu Konyaspor’a konuk olan Ankaragücü sahadan 1-0’lık mağlubiye ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçta da puan kaybettiler ve düşme hattı ile aralarındaki puan farkı 2’ye indi. Galatasaray ise galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçen hafta Rams Park’ta konuk ettikleri Başakşehir’i 2-0 mağlup ettiler. Süper Lig’de liderliğe yükselen Galatasaray’da moraller yerinde. Bu hafta Ankaragücü deplasmanında da rahat bir galibiyet alarak liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…