İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Real Madrid İddaa Tahmini 18.02.2024

İspanya La Liga’da liderliğini devam ettiren Real Madrid deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Rayo Vallecano ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 5.30, beraberlik 4.10, Real Madrid kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış.

Francisco Rodriguez Görevden Alındı

Rayo Vallecano’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mallorca deplasmanına konuk olan Rayo Vallecano karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 5 maçtır puan kaynı yaşayan Rayo Vallecano’da teknik direktör Francisco Rodriguez görevden alındı. Takımın başına ise Inigo Perez getirildi. Yeni hocası ile birlikte ilk maçına lider Real Madrid karşısında çıkacaklar. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid Doludizgin

Real Madrid La Liga’da yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu şampiyonluk yarışındaki rakibi Girona’yı konuk eden Real Madrid mücadeleden 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Girona ile arasındaki puan farkını 5’e çıkartan Carlo Ancelotti’nin ekibinde moraller yerinde. La Liga’da 16 maçtır kaybetmeyen Real Madrid hafta içi Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Leipzig deplasmanında da 1-0 kazanarak önemli bir avantaj elde etti. La Liga’da bu hafta Rayo Vallecano’ya konuk olacak Real Madrid’de Ferland Mendy kart cezalısı. Jude Bellingham, Antonio Rüdiger, Eder Militao ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano – Real Madrid Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı bulunuyor. Real Madrid’de Ferland Mendy kart cezalısı. Jude Bellingham, Antonio Rüdiger, Eder Militao ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Brahim Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano’da kötü gidişatın faturası Francisco Rodriguez’e kesildi. Geçen hafta Mallorca deplasmanında 2-1 kaybeden Rayo Vallecano’da Francisco Rodriguez ile yollar ayrıldı. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano bu hafta lider Real Madrid’i konuk edecek. Real Madrid ise üst üste galibiyetler alıyor. Şampiyon yolunda geçen hafta Girona engelini 4-0 ile geçtiler ve müthiş bir avantaj yakaladılar. Bu hafta konuk olacakları Rayo Vallecano deplasmanda da kolay kazanmalarını bekliyorum. Vallecas’dan 3 puan ile dönerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…