Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Samsunspor Bahis Tahmini 18.02.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Samsunspor deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Gaziantep FK ve Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 2.62, beraberlik 3.39, Samsunspor kazanır ise 2.91 olarak açıklanmış.     

Gaziantep FK 7 Maç Sonra Kazandı 

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. İstanbulspor deplasmanına konuk olan Marius Sumudica’nın öğrencileri karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartan Kırmızı Siyahlılar kümede kalma umutlarını da devam ettiriyor. Pendikspor ve Alanyaspor’un puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Gaziantep FK, Süper Lig’de 7 maçlık kazanamama serisini de geçen hafta sona erdirdi. Bu hafta sonu Samsunspor’u konuk edecek Gaziantep FK’da Ulaş Zengin ve Bryan Acosta sakat olan isimler. 

Samsunspor Evinde Kazandı 

Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Antalyaspor karşısında 3 puan almayı başardı. Zor geçmesi beklenen maçta iyi oynadılar ve haklı bir galibiyet aldılar. Rakibini 2-0 mağlup eden Markus Gisdol’un öğrencileri Süper Lig’de 2 maç aradan sonra da galibiyet sevinci yaşadı. Alanyaspor ve Pendikspor’un puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Samsunspor düşme hattının da üzerine çıktı. Bu hafta sonu Gaziantep FK’ya konuk olacak Samsunspor’da Jakub Szumski sakat. Olivier Ntcham ise kart cezalısı. 

Gaziantep FK – Samsunspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Ulaş Zengin ve Bryan Acosta sakat olan isimler. Samsunspor’da Jakub Szumski sakat. Olivier Ntcham ise kart cezalısı. 

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

İddaa Tahmini

Gaziantep FK geçtiğimiz hafta konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar ve Süper Lig’de 7 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiler. Samsunspor ise iç sahada konuk ettiği Antalyaspo’u 2-0 ile geçti. 2 maç aradan sonra kazanan Samsunspor kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. İki takım adına da zor bir maç ve her iki takımda kümede kalma mücadelesi veriyor. Samsunspor hücumda üretken. Gaziantep FK’da iç sahada skor üretiyor. Gollü bir maç olur. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…