Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Trabzonspor İddaa Tahmini 18.02.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Pendikspor evinde, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

PendiksporTrabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Pendikspor kazanır 3.23, beraberlik 3.71, Trabzonspor kazanır ise 2.26 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Pendikspor Düşme Hattında 

Pendikspor Süper Lig’de bildiğimiz gibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Ivo Vieira’nın öğrencileri sahadan puansız ayrıldı. Rakibine 2-0 kaybeden Pendikspor’un Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi ve tekrardan düşme hattına gerilediler. Taraftarı önünde oynadığı son 3 maçta Beşiktaş, Kasımpaşa ve Adana Demirspor’u mağlup eden İstanbul ekibi bu hafta sonu Trabzonspor karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Emre Taşdemir ve Emeka Eze sakat. Halil Akbunar ise kart cezalısı. 

Trabzonspor’dan 3 Puan 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hatayspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-0 mağlup eden Bordo Mavililer kötü gidişatı da sona erdirdi. Süper Lig’de 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Abdullah Avcı’nın öğrencileri Avrupa umutlarını da devam ettiriyor. Beşiktaş ve Çaykur Rizespor’un puan kaybettiği haftada kazanan Trabzonspor 3. Sıraya yükseldi. Bu hafta sonu ise Pendikspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic’in sakatlıkları sürüyor. 

Pendikspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Pendikspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Thuram, Mame Thiam, Umut Nayir

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Enis Destan

İddaa Tahmini

Pendikspor geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de puansız geçti. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 2-0 kaybettiler. Ivo Vieira’nın ekibinin 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. Trabzonspor ise uzun bir aradan sonra kazandı. İç sahada Hatayspor’u konuk eden Bordo Mavililer rakibini 2-0 mağlup ederek moral buldu. Bu hafta Pendikspor deplasmanında da favoriler. Pepe ve Onuachu dönüyor. Pendikspor evinde kolay skor üreten bir takım. Gollü bir 90 dakika izleriz. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…