İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Milan İddaa Tahmini 18.02.2024

Monza sahasında Milan‘ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 25. hafta mücadelesi, 18 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Betroad, Monza galibiyetine 4.40, beraberliğe 3.70, Milan galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Monza Savunma Etkisiyle Dikkat Çekti

İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında Hellas Verona’yı sahasında konuk eden Monza, golsüz beraberlikle geçen 90 dakikanın ardından, Serie A Ligi sahnesinde son 3 haftayı yenilgisiz geride bıraktı. 3 maçtır kalesinde gole geçit vermeyen Raffaele Palladino ve öğrencileri, Sassuolo karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, Udinese ve Hellas Verona ile golsüz berabere kaldı. Son 3 haftada savunma başarısıyla dikkat çeken Monza, hücum hattında ise bir türlü etkili olamadı. 24 haftadan 7 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başaran ev sahibi, 11. sırada kendisine yer buldu. Üst sıralara yetişmeye çalışan Monza, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle bu hafta Milan karşısına çıkacak.

Milan Mağlubiyeti Unuttu

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu adına büyük bir avantaj elde etti. İç sahada konuk ettiği Rennes karşısında 3-0’lık galibiyetle tur kapısını aralayan Stefano Pioli ve öğrencileri, şampiyonluğun favorilerinden birisi olduğunu ilk maçtan gösterdi. İtalya Serie A Ligi’nde ise lider İnter’in puan farkını açmasına izin vermeyen Milan, son 9 haftada maç kaybetmedi. 7 galibiyet, 2 beraberlikle son haftalara damga vurmayı başaran konuk ekip, son olarak iç sahada Napoli derbisinden 1-0’lık galibiyetle çıktı ve lider ile arasındaki puan farkını 11’de tutmayı başardı. 3. sırada kendisine yer bulan konuk ekibin,  yarışın içerisinde kalmak için Monza deplasmanında galibiyete ihtiyacı var.

Monza – Milan Maç Bilgileri

Monza – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da Gianluca Caprari ve Samuele Vignato’nun sakatlıkları devam ediyor. Papu Gomez ise kart cezalısı. Milan cephesinde ise Davide Calabria, Pierre Kalulu, Tommaso Pobega ve Fikayo Tomori’nin sakatlıkları devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Pablo Mari, Samuele Birindelli, Andrea Carboni, Warren Bondo, Andrea Colpani, Matteo Pessina, Alessio Zerbin, Lorenzo Colombo, Dany Mota.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

Milan’ı son 10 maçında mağlup edebilen olmadı. 8 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan ve seriyi iki kulvarda birden sürdürmeyi başaran Pioli ve öğrencileri, çok formda. Milan’ın harika performansını Monza deplasmanında 3 puanla taçlandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza iç sahada haftanın en sürpriz galibiyetlerinden birine imza attı. Ev sahibi Milan karşısında 4 golle galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise 2 gole engel olamadı. Milan ise şampiyonluk yarışından kopmak üzere.