Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Lorient Maç Tahmini 18.02.2024

Fransa Ligue 1′de zor günler geçiren Strasbourg ile Lorient, 18 Şubat Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 15:00’te sahne alıyor.

Rexbet, Strasbourg galibiyetine 1.70, beraberliğe 3.95, Lorient galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Strasbourg Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Strasbourg, bu hafta sahasında Lorient’i konuk edecek. Ev sahibinde karşılaşma öncesi önemli eksikler dikkat çekiyor. Karol Fila, Lebo Mothiba, Jeremy Sebas, Moise Sahi ve Angelo Gabriel’in sakatlıkları devamederken, Ibrahima Sissoko ise kart cezalısı. Son 4 haftayı 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Strasbourg, Marsilya ve Clermont beraberliklerinin ardından, önce PSG ardından Lens karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son 10 haftanın tamamında kalesini gole kapatamayan Strasbourg, 15 haftalık fikstürden ise sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta zorlanan ev sahibi, bu hafta düşme hattındaki Lorient’e karşı galibiyet arayacak.

Lorient Lige Sıkı Sıkı Tutundu

Fransa Ligue 1 sahnesinde 10 maçlık galibiyet hasretiyle kendisini küme düşme hattının içerisinde bulan Lorient, son 2 haftada kabustan uyandı ve üst üste galibiyetlere imza attı. 10 haftalık fikstürü 7 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Regis Le Bris’in öğrencileri, son 2 haftada Metz ve Reims’i mağlup etmeyi başardı. Lige sıkı sıkı tutunmayı başaran konuk ekip, son 2 haftada rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 1 gole engel olamadı. İlk 21 hafta itibariyle ilk kez üst üste 2 maçtan galibiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, seriyi Strasbourg deplasmanında sürdürmek istiyor. Play Out hattının içerisinde yer alan Lorient, en yakın rakibi Montpellier ile puan farkını kapattı. Düşme hattından kurtulmak isteyen konuk ekibin, galibiyete ihtiyacı var.

Strasbourg – Lorient Maç Bilgileri

Strasbourg – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Karol Fila, Lebo Mothiba, Jeremy Sebas, Moise Sahi ve Angelo Gabriel’in sakatlıkları devam ediyor. Ibrahima Sissoko ise kart cezalısı. Lorient takımında ise Formose Mendy kart cezalısı. Benjamin Mendy, Igor Silva, Quentin Boisgard ve Bonke Innocent’in sakatlıkları devam ediyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Marvin Senaya, Thomas Delaine, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Dilane Bakwa, Emanuel Emegha.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Nathaniel Adjei, Isaak Toure, Montassar Talbi, Imran Louza, Panos Katseris, Theo Le Bris, Ayman Kari, Julien Ponceau, Laurent Abergel, Mohamed Bamba.

İddaa Tahmini

Strasbourg puan kayıplarına son vermek, Lorient ise yükselişine devam etmek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın, bu hafta puan kaybetse dahi, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz. İki takımda sezonun ilk yarısında birbirlerine karşı gol bulmuştu.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorient deplasmandan 3 puanla çıkarak, galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Mücadelede iki takımda skor üretmeyi başarırken, mağlup olan Strasbourg evinde mücadeleyi 10 kişiyle tamamladı. Kazananları tebrik ederiz.