Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Toulouse İddaa Tahmini 18.02.2024

İddaa fikstüründe 18 Şubat Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 22. hafta mücadelesinde, Monaco ile Toulouse karşı karşıya gelecek. Saat 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hovarda, Monaco galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.45, Toulouse galibiyetine ise 5.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Monaco Deplasmandan Zaferle Dönüyor

Monaco, Fransa Ligue 1’de zirve yarışında ben de varım der niteliğinde bir galibiyete imza attı. Geçtiğimiz hafta liderin en yakın takipçisi Nice’a deplasmanda konuk olan Adi Hütter ve öğrencileri, 3 maçlık galibiyet hasretine 3-2’lik galibiyetle son verdi. Başlama düdüğüyle birlikte bitişe kadar müthiş bir oyun ortaya koyan Monaco, haklı bir galibiyete imza atarken, hem Nice ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi hem de lider ile arasındaki puan farkını 12’de tutmayı başardı. Son haftalarda sakatlık problemleriyle boğuşan ev sahibi, Nice galibiyetine kadar son 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabildi. Yeniden yükselişe geçmesini beklediğimiz Monaco, bu hafta taraftarı önünde Toulouse’u konuk edecek. Zirve yarışında kalabilmek için Monaco’nun galibiyetlerine devam ederek, liderin puan kaybetmesini beklemek zorunda.

Toulouse Yorgun ve Moralsiz

Toulouse iki kulvarda birden üst üste mağlubiyetler aldı. Konuk ekip Fransa Ligue 1’de son 14 haftanın 12’sinde puan kayıplarına engel olmayı başaramadı. 10 maçlık galibiyet hasretinin ardından, deplasmanda son 2 hafta Metz ve Reims’i mağlup ettiler. İç sahada ise kötü gidişat geçtiğimiz hafta Nantes mağlubiyetiyle devam etti. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar inen Toulouse, Ligue 1’de zor günler geçirmeye devam ediyor. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi Son 16  Play Off Turu kapsamında Benfica deplasmanına konuk olan Toulouse, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılarak, kötü gidişatı sürdürdü. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan konuk ekip, Fransa Ligue 1 sahnesine yorgun ve moralsiz dönüyor.

Monaco – Toulouse Maç Bilgileri

Monaco – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Breel Embolo, Caio Henrique, Krepin Diatta ve Vanderson Campos’un sakatlıkları devam ederken, Aleksandr Golovin, Ben Yedder ve Soungoutou Magassa ise kart cezalısı. Toulouse cephesinde ise Kevin Keben, Denis Genreau ve Zakaria Aboukhlal’ın sakatlıkları devam ediyor. Gabriel Suazo ise kart cezalısı.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Mohammed Salisu, Ismail Jakobs, Thilo Kehrer, Guillermo Maripan, Myron Boadu, Takumi Minamino, Denis Zakaria, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Takumi Minamino.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 3 hafta sonra kazanarak zirve yarışının içerisinde kalmayı başaran Monaco, liderin en yakın takipçisine karşı sergilediği futbol ve aldığı deplasman galibiyetiyle, güven vermeyi başardı. Monaco kazanmaya taraftarı önünde tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco iç sahada mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi Toulouse engeline takılarak, zirveden bir adım daha uzaklaştı. İki takımda skor üretmeyi başarırken, Toulouse deplasmanda 2 golle kazandı.