Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Metz Maç Tahmini 18.02.2024

18 Şubat Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından 18 Şubat Pazar akşamı sahne alacak Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Montpellier ile Metz karşı karşıya gelecek.

Betelli, Montpellier galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.70, Metz galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Montpellier Tehlike Hattında

Fransa Ligeu 1 sahnesinde 5 haftadır puan kayıplarına engel olamayan, son 12 haftada ise sadece Metz’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Montpellier, bu hafta bir kez daha Metz karşısına çıkacak. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibinin, küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı kapanırken, Michel Der Zakarian ve öğrencileri düşme hattından averaj farkıyla kurtulabildi. Son 13 haftaya küme düşme tehlikesiyle giren Montpellier, 21 haftalık fikstürden ise sadece 4 galibiyet çıkarabildi. Rennes ve Lyon karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, ev sahibinde moraller bozuk. Düşme hattındaki Metz karşısında bu kez iç sahada galibiyet arayacak olan Montpellier cephesinde, tehlike çanlarının teknik adam için çaldığını söyleyelim.

Metz 8 Maçtır Kazanamıyor

Metz cephesinde kabus devam ediyor. Uzun süredir Fransa Ligue 1’in en zayıf halkalarından biri olarak karşımıza çıkan konuk ekip, son 8 haftanın tamamında puan kaybetmesine ve üst üste 7 maçta mağlup olmasına rağmen, teknik adam ısrarını sürdürdü. Laszlo Bölöni yönetiminde bitime 13 hafta kala küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam eden Metz, 7 haftalık mağlubiyet serisinin ardından, geçtiğimiz hafta deplasmanda Marsilya ile 1-1 berabere kaldı. 21 haftalık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabilen, kalesinde gördüğü 32 gole karşılık, rakip fileleri sadece 18 kez havalandırabilen Metz, güven vermekten çok uzakta. Clermont ile birlikte ligin en zayıf performansını sergileyen konuk ekip, bu hafta Montpellier deplasmanında galibiyet arayacak.

Montpellier – Metz Maç Bilgileri

Montpellier – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Christopher Jullien ve Axel Gueguin’in sakatlıkları devam ediyor. Metz cephesinde ise Ablie Jallow ve Kevin N’doram’ın sakatlıkları devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Becir Omeragic, Modibo Sagnan, Boubakar Kouyate, Issiaga Sylla, Joris Chotard, Silvan Hefti, Jordan Ferri, Teji Savanier, Arnaud Nordin, Akor Adams.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Ismael Traore, Van Den Kerkhof, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Didier Lamkel,Danley Jean Jacques, Lamine Camara, N’Doram, Georges Mikautadze.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yaşamaya başlayan Montpellier, bu hafta düşme potasındaki Metz ile karşı karşıya gelecek. Montpellier son 12 haftada tek mağlup edebildiği takım Metz karşısında, sahadan bir kez daha galip çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanmasını beklediğimiz Montpellier, taraftarı önünde hata yapmadı. Ev sahibi formsuz Metz karşısında 3 golle galip gelirken, maç boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.