Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Clermont Bahis Tahmini 18.02.2024

Fransa Ligue 1‘de 22. hafta mücadeleleri sahne alırken, 18 Şubat Pazar akşamı sahne alacak mücadelede, Rennes ile Clermont karşı karşıya gelecek. Saat 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Roazhon Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betelli, Rennes galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.30, Clermont galibiyetine ise 6.40 oran belirlemiş durumda.

Rennes Ligde Odaklandı

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır galibiyetlerine devam eden Rennes, Avrupa Ligi’nde ise Milan engeline takıldı. Hafta içi konuk olduğu İtalya deplasmanına konuk olan Julien Stephan ve öğrencileri, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü ve tur şansını fazlasıyla zora soktu. Rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren ev sahibi, bu sezon teknik adam değişikliğiyle birlikte yükselişe geçti. Son 4 haftanın tamamında kazanarak, üst sıralara yetişmeyi başaran Rennes, sırasıyla Nice, Loyn, Montpellier ve Le Havre’yi mağlup etti. Son 4 haftada rakip fileleri 11 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 4 gole izin verdi. 31 puanla 7. sırada yer alan Rennes, Milan hezimetinin ardından, Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Zayıf Halka Clermont

Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Rennes deplasmanına konuk olacak olan Clermont, ilk 21 haftanın en zayıf Ligue 1 performansını sergiledi. Tüm kötü gidişata rağmen Pascal Gastien görevine devam ederken, konuk ekip 21 haftalık fikstürün 18’inde puan kaybetti. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan, savunmada önemli zafiyetler veren Clermont, güven vermekten çok uzakta Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 10 haftada ise sadece Nantes’i deplasmanda mağlup edebildi. Kalesini 33 gole kapatamayan Clermont, rakip fileleri ise sadece 15 kez havalandırabildi. Ligin en zayıf halkası olarak Rennes deplasmanına çıkacak olan Clermont, sezonun ilk yarısında rakibine iç sahada diş geçiremedi ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Rennes – Clermont Maç Bilgileri

Rennes – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesine Arnaud Kalimuendo ve Bertuğ Yıldırım’ın kart cezası devam ederken, Enzo Le Fee ve Fabian Rieder’in ise sakarlıkları devam ediyor. Clermont takımında ise Elbasan Rashani’nin kart cezası devam ediyor. Borges ve Alan Virginius’un durumları ise maç saatinde belli olacak.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Guela Doue, Adrien Truffert, Arthur Theate, Desire Doue, Azor Matusiwa, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Maximiliano Caufriez, Chrislain Matsima, Andy Pelmard, Neto, Cham Saracevic, Shamar Nicholson, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Johan Gastien, Alan Virginius.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır kazanan Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise hafta içi mağlubiyetten kurtulamadı. Rotasını lige çeviren Rennes, yeni hocasıyla Ligue 1 galibiyetlerine devam edecek Clermont karşısında sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes haftayı 3 puanla kapattı. Fransa Ligue 1’de aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Rennes, Clermont karşısında yoluna kayıpsız devam etti. Ev sahibi 3 golle kazanırken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi.