Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Lens Maç Tahmini 18.02.2024

Fransa Ligue 1‘de 21. hafta geride kaldığında 9. sırada yer alan Reims ile 6. sıradaki Lens karşı karşıya gelecek. 18 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Reims galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.40, Lens galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Reims Üst Sıralardan Uzaklaşıyor

Fransa Ligue 1’in 21. haftasında Lorient deplasmanına konuk olan Reims, kümede kalma mücadelesi veren takiplerine karşı puan kayıplarına devam ediyor. İç sahada konuk ettiği Toulouse karşısında 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan Reims, Lorient karşısında ise sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 2 haftada kalesini gole kapatmakta zorlanan ev sahibi, üst sıralardan adım adım uzaklaşıyor. 21 haftalık fikstürü 9 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Reims, 30 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Kötü gidişata çare arayan William Still ve öğrencileri, bu hafta sahasında Lens’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Lens’e karşı deplasmanda mağlup olan Reims, bu hafta iç sahada kazanmak ve toparlanmak istiyor.

Lens 3’te 3 Yaptı

Lens son haftalarda formda. Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan 9 puanla çıkmayı başaran Franck Haise ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında ise Freiburg ile evinde golsüz berabere kaldı. Tur şansını Almanya deplasmanına bırakan Lens, galip gelmeyi başaramasa da, rakibine de galibiyet şansı tanımadı. Fransa Ligue 1’de son 3 hafta 6 gole imza atan konuk ekip, üst sıraları bırakmıyor. Son 16 haftada ise Franck Haise ve öğrencilerini mağlup edebilen sadece lider PSG ve en yakın takipçisi Nice oldu. Sezona istediği başlangıcı yapamayan Lens, son haftalardaki harika performans grafiğiyle, ligin formda takımları arasında yer alıyor. Sezonun ilk yarısında Reims engelini zorlanmadan geçen Lens, rakibine karşı bir kez daha kazanmak istiyor.

Reims – Lens Maç Bilgileri

Reims – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims cephesinde Valentin Edoa ve Maxime Busi’nin sakatlıkları devam ediyor. Thibault De Smet ise kart cezalısı. Lens takımında ise Jimmy Cabot ve Deiver Machado’nun sakatlıkları devam ediyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Sergio Akieme, Yunis Abdelhamid, Joseph Okumu, Teddy Teuma, Thomas Foket, Benjamin Stambouli, Marshall Munetsi, Junya Ito, Keito Nakamura, Mohammed Daramy.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Ruben Aguilar, Jonathan Gradit, Facundo Medina, Jhoanner Chavez, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Kevin Danso, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 16 haftada sadece lider ve en yakın takipçisine karşı mağlup olan Lens, son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. 3 maçtır galibiyetten vazgeçmeyen Franck Haise ve öğrencileri, galibiyet serisini Reims deplasmanında sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.33

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims ve Lens, karşılaşmada beraberlikten kurtulamadı. Lens deplasmanda galibiyetlerine devam etmeyi başaramadı ve zorlu Reims deplasmanından 1 puanla dönmek zorunda kaldı. Mücadelede ev sahibi 1-0 öne geçmeyi başarırken, Lens 4 dakika içerisinde skoru eşitledi.