sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.02.2024

İddaa fikstüründe 20 Şubat Salı akşamı bizleri bekleyen, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İnter – Atletico Madrid: MS 1, 1.56 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; 20 Şubat Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampyonlar Ligi Son 16 mücadelesinde, İnter ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alan mücadele, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, son haftalardaki harika performans grafiğiyle dikkat çekerken, yakın rakipleriyle puan farkını açmaya devam ediyor. 6 haftadır Serie A Ligi’nde kazanan, son 18 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Simone Inzaghi ve öğrencileri, 1 maç eksiğe rağmen en yakın rakibiyle puan farkını 9’a çıkardı ve rotasını devler sahnesine çevirdi. Ligde 24 maçta 59 gol atıp, kalelerinde sadece 12 gole izin verdiler. UFEA Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti olarak gruplarda namağlup bir performans ortaya koyan İnter, 3 galibiyet, 3 berberlikle 12 puan toplarken, liderliği averaj farkıyla Real Sociedad’a kaptırdı. 6 maçta 8 gol atıp, 5 gol yediklerini belirtelim. Ev sahibi iki kulvarda birden bu sezon harika bir performans sergiliyor. Atletico Madrid, İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta adeta güven tazeledi. Real Madrid beraberliği ve Sevilla mağlubiyetleriyle 2 haftada 5 puan kaybederek, zirveden uzaklaşan Diego Simeone’nin öğrencileri, iç sahada Las Palmas’a karşı aldığı 5-0’lık galibiyetle, güven tazeledi. Lider ile arasında 11 puan fark bulunan 4. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bu sezon namağlup performansıyla dikkat çekti. 6 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan İspanyol devi, Lazio, Celtic ve Feyenoord engellerini geçerek, lider olarak Son 16 biletini cebine koydu. 6 maçta kalesini 6 gole kapatamayan Atletico Madrid, rakip fileleri ise 17 kez havalandırdı. Bu hafta son finalistlerden İnter ile Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecekler. UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarından namağlup çıkmayı başaran İnter ile Atletico Madrid, Son 16 Turu’nda karşıya geliyor. Eşleşmenin ilk maçında, iki takımda da moraller yüksek. Bu sezon iki kulvarda birden gösterdiği başarılı performansla güven vermeyi başaran İnter, son haftalarda büyük maçlara aldığı galibiyetlerle damga vurdu. İnter’in kazanmaya taraftarı önünde devam edeceğini düşünüyoruz.

PSV – Borussia Dortmund: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.55 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda heyecan 20 Şubat Salı akşamı devam ederken, PSV Eindhoven evinde Borussia Dortmund’u konuk edecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Hollanda Eredivisie Ligi’nin lideri olarak yoluna devam eden PSV Eindhoven, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Peter Bosz yönetiminde harikulade bir sezonun içerisinde olan ev sahibi, 22 hafta boyunca namağlup performansıyla liderlik ipini göğüslerken, en yakın rakibi Feyenoord ile arasındaki puan farkını 10’a çıkardı. Ligde önemli bir krediye sahip olan PSG, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Devler sahnesinde 5 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, sadece ilk hafta grubu lider bitiren Arsenal deplasmanında 4-0’lık mağlubiyet yaşarken, son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Tur kapısını aralamak isteyen PSV, bu sezon tüm kulvarlarda namağlup bir iç saha istatistiğine sahip. Dortmund karşısında ilk maçı galibiyetle kapatmak isteyen ev sahibi, bunu başarabilecek güçte olduğunu ispatladı. Almanya Bundesliga’da son 8 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Borussia Dortmund, 4 galibiyet, 4 beraberliğe imza atmayı başarsa da, liderin üst üste galibiyetler aldığı bu süreçte, zirvenin tam 17 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansı mucizelere kalan Sarı Siyahlılar, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte, Dortmund ligin aksine devler sahnesinde çok daha etkili oldu. PSG, Milan ve Newcastle United gibi güçlü takımlarında yer aldığı gruptan lider çıkmayı başaran Edin Terzic ve öğrencileri, 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başardı. Son 16 Turu kapsamında PSV ile karşı karşıya gelecek olan Dortmund, ilk maçtan fişi çekmek istiyor. Karşısında çok formda bir rakip bulacak olan konuk ekip, son haftalarda kolay kolay maç kaybetmiyor. PSV devler sahnesinde sürpriz sonuçlara imza atarken, Hollanda Eredivisie Ligi’nde liderliği bırakmadı. Almanya Bundesliga’da son 8 hafta maç kaybetmese de, Dortmund cephesinde şampiyonluk hayalleri büyük ölçüde sona erdi ve Şampiyonlar Ligi’ne odaklandılar. Dev maçta iki takımında karşılıklı gollerle, 2.5 Gol barajının aşılmasını sağlayacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.41

Bets10 Bahis Oranı: 900.00