UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSV Borussia Dortmund İddaa Tahmini 20.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Borussia Dortmund deplasmanda, PSV’ye konuk oluyor. Mücadeleyi saat 23.00’te EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

PSVBorussia Dortmund arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. PSV kazanır 2.25, beraberlik 3.77, Borussia Dortmund kazanır ise 3.11 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR ve 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

PSV Avantaj Peşinde 

PSV adına bu sezon oldukça verimli geçiyor. Hollanda Eredivisie ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde muazzam işler yapıyorlar. Geçen hafta Hollanda Eredivisie’de Heracles engelini 2-0 ile geçen PSV, en yakın takipçisi Feyenoord’un 10 puan önünde liderliğini devam ettirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Lens, Sevilla ve Arsenal’ın yer aldığı grupta 9 puan toplayan PSV adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Son 16 turunda Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek olan PSV’de Noa Lang’ın sakatlığı devam ediyor. 

Borussia Dortmund Gruptan Lider Çıktı 

Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi’nde zor bir gruba düşmüştü ama muazzam bir performans göstererek gruptan çıkmayı başardılar. Newcastle United, PSG ve Milan’ın yer aldığı gruptan lider olarak çıkan Borussia Dortmund dikkat çekti. Almanya Bundesliga’da ise yarıştan erken koptular. Lider Bayer Leverkusen’in tam 17 puan gerisinde kaldıklarını belirtelim. Geçen hafta sonu Bundeliga’da konuk oldukları Wolfsburg deplasmanında 1-1 berabere kalmışlardı. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda PSV’ye konuk olacak Borussia Dortmund’da Felix Nmecha’nın sakatlığı bulunuyor. 

PSV – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

PSV – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSV’de Noa Lang’ın sakatlığı devam ediyor. Borussia Dortmund’da Felix Nmecha’nın sakatlığı bulunuyor. 

PSV'nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Jordan Teze, Andre Ramalho, Olivier Boscagli, Sergino Dest, Jerdy Schouten, Joey Veerman, Hirving Lozano, Malik Tillman, Ricardo Pepi, Luuk de Jong

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug

İddaa Tahmini

PSV bu sezon gerek Avrupa’nın gerekse Hollanda Eredivisie’de dikkat çekiyor. Hollanda’da şampiyonluğun en güçlü adayılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise gruptan çıkmayı başararak son 16 turuna kaldılar. Borussi Dortmund kolay bir rakip değil ama turu geçecek güçleri de var. Borussia Dortmund ise zor bir gruptan lider çıktı. Newcastle United, Milan ve PSG’nin yer aldığı grupta 14 puan topladılar. Phillips’de gollü ve zevkli bir maç beklentim var. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçta kazanan çıkmadı. PSV ile Borussia Dortmund Hollanda’da 1-1 berabere kaldılar.