UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSV Eindhoven Borussia Dortmund Maç Tahmini 20.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nda heyecan 20 Şubat Salı akşamı devam ederken, PSV Eindhoven evinde Borussia Dortmund‘u konuk edecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak.

Bets10, PSV Eindhoven galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.77, Borussia Dortmund galibiyetine ise 3.11 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, KGVAR ve 2.5 ÜST seçeneğini değerlendirerek, 30.00 oran kazanma şansı bulacaksınız.

PSV Eindhoven’da Moraller Yüksek

Hollanda Eredivisie Ligi’nin lideri olarak yoluna devam eden PSV Eindhoven, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Peter Bosz yönetiminde harikulade bir sezonun içerisinde olan ev sahibi, 22 hafta boyunca namağlup performansıyla liderlik ipini göğüslerken, en yakın rakibi Feyenoord ile arasındaki puan farkını 10’a çıkardı. Ligde önemli bir krediye sahip olan PSG, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Devler sahnesinde 5 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, sadece ilk hafta grubu lider bitiren Arsenal deplasmanında 4-0’lık mağlubiyet yaşarken, son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Tur kapısını aralamak isteyen PSV, bu sezon tüm kulvarlarda namağlup bir iç saha istatistiğine sahip. Dortmund karşısında ilk maçı galibiyetle kapatmak isteyen ev sahibi, bunu başarabilecek güçte olduğunu ispatladı.

Dortmund Devler Sahnesinde Etkili

Almanya Bundesliga’da son 8 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Borussia Dortmund, 4 galibiyet, 4 beraberliğe imza atmayı başarsa da, liderin üst üste galibiyetler aldığı bu süreçte, zirvenin tam 17 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansı mucizelere kalan Sarı Siyahlılar, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte, Dortmund ligin aksine devler sahnesinde çok daha etkili oldu. PSG, Milan ve Newcastle United gibi güçlü takımlarında yer aldığı gruptan lider çıkmayı başaran Edin Terzic ve öğrencileri, 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başardı. Son 16 Turu kapsamında PSV ile karşı karşıya gelecek olan Dortmund, ilk maçtan fişi çekmek istiyor. Karşısında çok formda bir rakip bulacak olan konuk ekip, son haftalarda kolay kolay maç kaybetmiyor.

PSV Eindhoven – Borussia Dortmund Maç Biglileri

PSV – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSV takımında Noa Lang’ın sakatlığı devam ediyor. Dortmund cephesinde ise Felix Nmecha’nın sakatlığı devam ediyor.

PSV'nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Jordan Teze, Andre Ramalho, Olivier Boscagli, Sergino Dest, Jerdy Schouten, Joey Veerman, Hirving Lozano, Malik Tillman, Ricardo Pepi, Luuk de Jong.

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ian Maatsen, Nico Schlotterbeck, Niklas Süle, Emre Can, Julian Ryerson, Marcel Sabitzer, Marco Reus, Bynoe-Gittens, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

PSV devler sahnesinde sürpriz sonuçlara imza atarken, Hollanda Eredivisie Ligi’nde liderliği bırakmadı. Almanya Bundesliga’da son 8 hafta maç kaybetmese de, Dortmund cephesinde şampiyonluk hayalleri büyük ölçüde sona erdi ve Şampiyonlar Ligi’ne odaklandılar. Dev maçta iki takımında karşılıklı gollerle, 2.5 Gol barajının aşılmasını sağlayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Donyell Malen ve Luuk de Jong’un karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. PSV ve Dortmund ilk maçta birbirlerine üstünlük kuramadı ve sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.