İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Hellas Verona İddaa Tahmini 23.02.2024

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 23 Şubat Cuma akşamı naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati ise 22:45.

intobet, Bologna galibiyetine 1.60, beraberliğe 3.95, Hellas Verona galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.40, beraberliğe 3.42, konuk ekibe ise 5.49 oran veriyor.

Bologna Kazanmaya Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon Bologna rüzgarı esmeye devam ediyor. Genç teknik adamı Thiago Motta ile tarihinin en iyi İtalya Serie A Ligi performanslarından birini ortaya koyan ev sahibi, 25 hafta sonunda UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele etmeye devam ediyor. 25 haftayı 12 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Bologna, son 4 haftanın tamamından galip çıkmayı başardı. Sırasıyla Sassuolo, Lecce, Fiorentina ve Lazio’yu mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 4 maçta rakip fileleri tam 12 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Üst sıraların iddialı takımı, bu hafta sahasında Hellas Verona’yı konuk edecek. 5. sırada yer alan Bologna, sezonun ilk yarısı deplasmanda mağlup etmeyi başardığı rakibine karşı, taraftarı önünde puan kaybetmek istemiyor.

Hellas Verona 5 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’ne ilk 25 haftayı 4 galibiyet, 8 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, Marco Baroni yönetiminde küme düşme hattından kurtulamadı. 21 maçta yaşanan puan kayıplarına rağmen, konuk ekibin teknik adam ısrarı devam ediyor. Kalesini 25 maçta 34 gole kapatmayı başaramayan Hellas Verona, rakip fileleri ise sadece 23 kez havalandırabildi. Sezonun ikinci yarısında kötü gidişatına devam eden konuk ekip, son 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramadı. 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle kötü gidişatına devam eden Hellas Verona, son olarak iç sahada Juventus’u konuk etti ve şampiyonluk mücadelesi veren rakibinden 2-2’lik beraberlikle, 1 puanı almayı başardı. Son haftalardaki en dirençli futbolunu ortaya koysa da, puan kayıplarına devam eden Hellas Verona’da moraller bozuk.

Bologna – Hellas Verona Maç Bilgileri

Bologna – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Adama Soumaoro’nun sakatlığı devam ediyor. Hellas Verona’da ise Juan Cruz’un sakatlığı devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Alexis Saelemaekers, Lewis Ferguson, Michel Aebischer, Joshua Zirkzee, Riccardo Orsolini.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Giangiacomo Magnani, Pawel Dawidowicz, Juan Cabal, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Suat Serdar, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vuran Bologna, üst sıraları bırakmıyor. Bu sezon Serie A Ligi’nin iddialı takımlarından biri olarak yoluna devam eden Motta ve öğrencileri, galibiyet serisini düşme hattındaki Hellas Verona karşısında sürdürmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna iç sahada Hellas Verona engelini zorlanmadan geçti. Ev sahibi Giovanni Fabbian ve Remo Freuler ikilisinin golleriyle kazanırken, rakibine gol şansı dahi vermedi. Kazananları tebrik ederiz.