Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Mainz 05 İddaa Tahmini 23.02.2024

Almanya Bundesliga‘nın lideri Bayer Leverkusen ile düşme hattındaki Mainz 05, 23 Şubat Cuma akşamı kozlarını paylaşıyor. 23. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:30’da başlarken, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.33, Mainz 05 galibiyetine ise 13.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Şampiyonluğa Yürüyor

Bayer Leverkusen cephesinde seri 32 maça yükseldi. Bu sezon 3 kulvarda birden çıktığı 32 maçta namağlup bir performansla tarih yazan Xabi Alonso ve öğrencileri, tarihinin ilk Almanya Bundesliga şampiyonluğuna doğru adım adım ilerliyor. 28 galibiyet, 4 beraberliğe imza atan Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyarken, Almanya DFB Kupası’nda ise Yarı Finalistler arasında yer aldı. Sezonun en büyük sürprizine ise Almanya Bundesliga’da imza attılar. Bayern Münih’i geride bırakarak, liderlik ipini göğüslemeyi başaran Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta Heidenheim deplasmanında kazanarak, en yakın rakibiyle puan farkını 8’e yükseltti. 22 haftada 18 galibiyet, 4 beraberlikle sahadan ayrılan ev sahibi, rakip fileleri 57 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 15 gole izin verdi. Bu hafta lider iç sahada Mainz 05’i konuk edecek.

Mainz 05’te Göreve Henriksen Geldi

Almanya Bundesliga sahnesinde tehlike çanları Mainz 05 için çalmaya başlarken, konuk ekip bir kez daha teknik adam değişikliğine gitti. İlk 21 haftada 2 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen, 20 haftada puan kayıplarından kurtulamayan ve küme düşme hattının içerisinde yer alan konuk ekip, ligin en az maç kazanan takımı oldu. Stuttgart deplasmanından alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, konuk ekip bir kez daha teknik adam değiştirdi ve göreve Bo Henriksen’i getirdi. Yeni hocasıyla geçtiğimiz hafta Augsburg karşısında kazanan Mainz 05, ligde kalma umutlarını arttırdı. Kalesini gole kapatan ve tek golle 3 puanı alan Mainz 05, son haftalardaki en iyi savunma performansını sergiledi. Düşme hattının üzeriyle arasında 6 puan fark bulunan konuk ekibin, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var.

Bayer Leverkusen – Mainz 05 Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de bu hafta Exequiel Palacios, Victor Boniface ve Arthur’un sakatlıkları devam ediyor. Mainz 05 cephesinde ise Stefan Bell, Andreas Hanche-Olsen ve Nelson Weiper’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr, Jonathan Burkardt, Jessic Ngankam, Ajorque Ludovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da tarih yazmaya devam eden Bayer Leverkusen, sahasında düşme hattındaki Mainz 05’i konuk edecek. Leverkusen bu sezon henüz mağlubiyetle tanışmadı ve harika bir performans sergiledi. Mainz 05 ise teknik adam değişikliğinin ardından kazanarak, lige sık sıkı tutundu. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.94

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen şampiyonluğa bir adım daha yakınlaştı. Mainz 05’e karşı iç sahada kazanan Xabi Alonso ve öğrencileri, namağlup performansını 3 puanla taçlandırdı. Kazananları tebrik ederiz.