Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Le Havre Reims Maç Tahmini 25.02.2024

25 Şubat Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Le Havre ile Reims karşı karşıya gelecek.

Oceane Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Le Havre galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.35, Reims galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Le Havre’de Düşüş Sürüyor

Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Lille deplasmanına konuk olan Le Havre, 90 dakika boyunca oyunun ve skorun hakimiyetini tamamen rakibine verdiği mücadeleden, 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Deplasmanda pozisyon dahi üretmekte zorlanan Le Havre, savunmada ise zor anlar yaşadı ve kalesinde 3 gole engel olamadı. Son haftalarda başlayan düşüş 22. haftada devam ederken, düşme hattıyla puan farkı kapanmaya başladı. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Luka Elsner’in öğrencileri, Lorient ve Monaco beraberliklerinin ardından, Rennes ve Lille karşısında mağlup oldular. Son 2 haftada skor dahi üretmeyen Le Havre, 4 maç sonunda ise kalesini 8 gole kapatamadı.

Reims Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’de ilk 22 haftayı 9 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Reims, William Still yönetiminde 31 puanla 8. sırada yer aldı. Üst sıralar için mücadele etmeye devam eden konuk ekip, bitime 12 hafta kala üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Bu hafta karşı karşıya geleceği Le Havre gibi son 4 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Reims, bu hafta kazanmak istiyor. Son 4 haftada Toulosue ve Lorient’e karşı kaybeden konuk ekip, Nantes ve Lens karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Lens karşısında 1-1’lik beraberlikten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, uzun süredir Fransa Ligue 1’de maç kazanmakta zorlanıyor. Sezonun ilk yarısında Le Havre engelini iç sahada 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Still ve öğrencileri, bir kez daha Le Havre karşısında galip gelmek istiyor.

Le Havre – Reims Maç Bilgileri

Le Havre – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oceane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Le Havre’de Bentoumi, Andy Logbo, Oussama Targhalline’nin sakatlıkları devam ediyor. Ndiaye ve Kuzyaev’in ise kart cezası bulunuyor. Reims cephesinde ise Amadou Kone, Joseph Okumu ve Maxime Busi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Loic Nego, Arouna Sangante, Yassine Kechta, Abdoulaye Toure, Josue Casimir, Mohamed Bayo, Christopher Operi, Emmanuel Sabbi.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Sergio Akieme, Yunis Abdelhamid, Joseph Okumu, Teddy Teuma, Thomas Foket, Benjamin Stambouli, Marshall Munetsi, Junya Ito, Keito Nakamura, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

İki takımda Fransa Ligue 1’in son 4 haftasında puan kayıplarına engel olamadı. Reims rakibinin aksine Fransa Ligue 1’de ilk 22 hafta itibariyle çok daha iyi bir form grafiği ortaya koydu. Üst sıralardan kopmak istemeyen Reims, Le Havre deplasmanında puan kayıplarına son vermeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.12

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, kazanan konuk ekip Reims oldu. Still ve öğrencileri, Le Havre deplasmanında 64. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalırken, son dakikada Mohammed Daramy’in golü galibiyeti getirdi. Kazananları tebrik ederiz.