Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Monaco İddaa Tahmini 25.02.2024

Lens ile Monaco, 25 Şubat Pazar günü fikstüründe karşı karşıya geliyor. Fransa Ligue 1‘in 23. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 15:00’te başlıyor. Zorlu mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS 5.

Genzobet, Lens galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.55, Monaco galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda.  İddaa ise ev sahibine 2.11, beraberliğe 3.13, konuk ekibe ise 2.52 oran veriyor.

Lens Turu Rakibine Verdi

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen, son 17 haftada ise sadece lider PSG ve en yakın takipçilerinden Nice karşısında mağlup olan Franck Haise ve öğrencileri, ligin son haftalarında gösterdiği etkiyi Avrupa sahnesine taşıyamadı. Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamalarında veda etmek zorunda kalan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi macerasına ise Son 16 Play Off Turu’nda veda etti. Freiburg eşleşmesinin ilk maçı golsüz beraberlikle sonuçlanırken, rövanşta ilk yarıya damga vuran taraf Lens oldu. Devre arasına 2-0’lık üstünlükle giren ev sahibi, bu büyük avantajı ikinci yarıda koruyamadı. Mücadelenin normal süresi 2-2’lik beraberlikle geçilirken, uzatmalarda ise Freiburg skoru 3-2’ye getirdi. Skorun rehavetine kapılan ve büyük bir hataya imza atan ev sahibi, rotasını yenden lige çevirdi.

Monaco Evinde Kaybetti

Fransa Ligue 1’in 22. haftasında alınan 3-2’lik Toulouse mağlubiyetinin ardından, Monaco üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. Son haftalarda önemli puan kayıpları yaşayan konuk ekip, şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybetti. Marsilya ve Le Havre beraberliklerinin ardından, Nice karşısında 3-2’lik deplasman galibiyetine imza atan Monaco, iç sahada sezon boyunca namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Nice karşısında harika bir futbol ortaya koyarken, geçtiğimiz hafta puan kayıplarına geri döndü. Sezonun ikinci yarısı Monaco adına iyi başlamazken, Adi Hütter ve öğrencileri bu hafta Lens deplasmanında galibiyet arayacak. Konuk ekibin 22 hafta sonunda 38 puanla 5. sırada yer aldığını belirtelim.

Lens – Monaco Maç Bilgileri

Lens – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Jimmy Cabot ve Deiver Machado’nun sakatlıkları devam ediyor. Monaco’da ise Krepin Diatta, Camara, Jakobs, Campos, Embolo ve Caio Henrique’nin sakatlıkları devam ederken, Kehrer ve Akliouche ise kart cezalısı.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Ruben Aguilar, Jonathan Gradit, Facundo Medina, Jhoanner Chavez, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Kevin Danso, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Mohammed Salisu, Wilfried Singo, Aleksandr Golovin, Guillermo Maripan, Myron Boadu, Takumi Minamino, Denis Zakaria, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Takumi Minamino.

İddaa Tahmini

İki takımda sezon genelinde Fransa Ligue 1’in etkili takımları arasında yer alırken, son haftalardaki performansıyla galibiyet adına güven vermedi. Avrupa’dan ağır bir yara alarak lige dönen Lens ve üst sıralardaki yerini tehlikeye atan Monaco’nun karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda 5 gol izlediğimiz mücadelede, sahadan 3 puanla ayrılan taraf Monaco oldu. Adi Hütter ve öğrencileri, zorlu Lens deplasmanında puan kayıplarına son vermeyi başardı. Karşılaşmada 2-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramasa da, Monaco son dakika golüyle sahadan istediğini aldı.