Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Lille Maç Tahmini 25.02.2024

Fransa Ligue 1‘de 23. hafta heyecanı 25 Şubat Pazar akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadelede, Toulouse ile Lille karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Betelli, Toulouse galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.55, Lille galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Toulouse Avrupa’ya Veda Etti

Toulouse, UEFA Avrupa Ligi hayallerine Son 16 Play Off Turu’nda veda etmek zorunda kaldı. Fransa Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren ev sahibi, Avrupa Ligi’nde ise sürpriz sonuçlara imza attı. Son 16 Play Off Turu’nda Benfica ile eşleşen Toulouse, deplasmandan aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, iç sahadan aldığı golsüz beraberlikle, Avrupa defterini kapattı. Carles Martinez yönetiminde bu sezon Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren ev sahibi, son haftalardan aldığı sürpriz galibiyetlerle toparlanma sinyalleri verdi. Geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanından 2-1’lik galibiyetle çıkmayı başaran Toulouse, ilk 17 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmayı başarırken, son 5 haftadan ise 3 galibiyet çıkarmayı başardı. Düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan ev sahibi, sahasında Lille’i konuk edecek.

Lille Galibiyetlerine Geri Döndü

Fransa Ligue 1’in 22. haftasında Le Havre karşısında 3-0’lık galibiyete imza atan Lille, üst sıraları bırakmadı. Paulo Fonseca ve öğrencileri, son 5 haftalık fikstürde sadece PSG engeline takılırken, son 16 haftada ise sadece Strasbourg ve PSG karşısında mağlup oldu. Lidere karşı deplasmanda alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Le Havre karşısında sergilenen futbol, konuk ekip adına güven tazeledi. 22 haftayı 10 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Lille, 38 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor. Topa sahip olma ve isabetli pas yüzdelerinde ligin en iyi 4 takımından 1’i olmayı başaran konuk ekip, bu hafta galibiyetlerine Toulouse deplasmanında devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Toulouse ile iç sahada karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmada 1 puana razı gelmekten kurtulamamışlardı.

Toulouse – Lille Maç Bilgileri

Toulouse – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Denis Genreau ve Zakaria Aboukhlal’ın sakatlıkları devam ediyor. Lille takımında Samuel Umtiti, Andrej Ilic, Ivan Cavaleiro ve Bafode Diakite’nin sakatlıkları devam ediyor. Benjamin Andre ise kart cezalısı.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Nabil Bentaleb, Jonathan David, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmayan Lille, lidere karşı kaybedilen 3 puanın ardından, Le Havre karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle güven tazeledi. Ligin en iyi oyun istatistiklerinden birine sahip olan Lille, kazanmaya Toulouse karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse taraftarı önünde kazandı. Son haftaların formda takımlarından Lille ise deplasmanda beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Favori olarak Lille gösterilirken, Toulouse iç sahada 2 farkla rakibine üstünlük kurmayı başardı.