Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü İstanbulspor Bahis Tahmini 02.03.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Ankaragücü evinde, İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Ankaragücü ile İstanbulspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Ankaragücü galibiyetinin 1.59, beraberlik tercihinin 4.27, İstanbulspor galibiyetinin ise 6.28 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ankaragücü Tur Atladı 

Ankaragücü Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu konuk oldukları Kayserispor’a 3-2 kaybettiler. 2-0 önde olduğu maçtan puan çıkartamayan Ankaragücü’nde galibiyet hasreti de 5 maça çıktı. Düşme hattındaki rakibi Gaziantep FK’nın sadece 1 puan üzerindeler. Hafta içi ise Türkiye Kupası çeyrek finalinde sürpriz yapan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri Fenerbahçe karşısında 3-0 kazanarak turu geçen taraf oldu ve adını yarı finale yazdırdı. Bu hafta sonu Süper Lig’de İstanbulspor’u ağırlayacak olan Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Matej Hanousek sakat olan isimler. 

İstanbulspor 6 Maçtır Kazanamıyor 

İstanbulspor adına Süper Lig’de kümede kalma umutları yavaş yavaş azalıyor. Geçen hafta sonu iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden İstanbulspor mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de uzun bir süredir galibiyet alamayan Sarı Siyahlılar ligin dibine demir atmış durumda. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri bu sezon sadece 12 puan toplayabildi. 17. Sıradaki Gaziantep FK ile aralarında 15 puanlık fark var ve ligin bitimine 11 maç kaldı. İstanbulspor’un buradan dönmesi pek kolay değil. Bu hafta sonu Ankaragücü’ne konuk olacak İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ankaragücü – İstanbulspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Matej Hanousek sakat olan isimler. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Ankaragücü hafta içi Türkiye Kupası’nda büyük bir sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktılar. Süper Lig’de ise uzun bir süredir kazanamayan Ankaragücü geçen hafta Kayserispor deplasmanında 3-2 kaybetti. Son 5 maçtan galibiyet çıkartamadılar ve düşme hattının 1 puan üzerindeler. İstanbulspor ise kafada Süper Lig’i bitirmiş gibi. Geçen hafta Beşiktaş karşısında 2-0 kaybettiler ve son sıradalar. Makas iyice açıldı. Ankaragücü deplasmanında da işleri zor. Ankaragücü evinde kazanır ve kötü gidişatı sona erdirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.