Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Kayserispor Bahis Tahmini 02.03.2024

Trendyol Süper Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Kayserispor deplasmanda, Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Çaykur RizesporAntalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Çaykur Rizespor kazanır 2.07, beraberlik 3..72, Antalyaspor kazanır ise 3.72 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor Derbiden Puansız Ayrıldı 

Çaykur Rizespor adına kötü gidişat devam ediyor. İlhan Palut’un öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Samsunspor deplasmanından puansız ayrıldı. Rakibine 3-0 kaybeden Çaykur Rizespor’un Karadeniz derbisinden eli boş döndüğünü belirtelim. Süper Lig’de son haftalarda ciddi bir düşüşe geçen Karadeniz ekibi Avrupa umutlarını da zora sokmuş durumda. Trabzonspor ve Beşiktaş’ın üst üste kazandıkları haftada puan kayıpları yaşıyorlar. Bu hafta sonu Kayserispor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da Gökhan Akkan, Dal Varesanovic ve Benhur Keser’in sakatlıkları devam ediyor. 

Kayserispor’dan 3 Puan 

Kayserispor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Burak Yılmaz’ın öğrencileri iç sahada konuk ettiği Ankaragücü karşısında 3-2 kazanmayı başardı. İlk yarıyı 2-0 geride kapattılar ama ikinci yarıda maça iyi başlayan Kayserispor bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Burak Yılmaz’ın göreve gelişinden bu yana 5 hafta geride kaldı ve Kayserispor’un bu 5 maçlık süreçte mağlubiyet yüzü görmediğini belirtelim. Son 5 haftada 9 puan toplayan Kayserispor bu hafta sonu konuk olacağı Çaykur Rizespor deplasmanında da puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Majid Hosseini’nin sakatlığı sürüyor. 

Çaykur Rizespor – Kayserispor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Gökhan Akkan, Dal Varesanovic ve Benhur Keser’in sakatlıkları devam ediyor. Kayserispor’da Majid Hosseini’nin sakatlığı sürüyor. 

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta Samsunspor deplasmanında da 3-0 kaybeden Çaykur Rizespor’da kazanamama serisi 5 maça çıktı. Kayserispor ise son haftalarda iyi bir hava yakaladı. Geçen hafta sonu Ankaragücü karşısında 2-0 geriye düştükleri maçı 3-2 kazanarak 3 puanı kaptılar. Burak Yılmaz yönetiminde üst üste 5 maçtır kaybetmiyorlar. Bu hafta gollü bir maç beklentim var. Kayserispor hücumda üretken. Çaykur Rizespor ise reaksiyon göstermeli. En az 3 golün atılacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor farklı kazandı. Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek 5 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadılar.