Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 02.03.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Hatayspor evinde, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Hatayspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hatayspor kazanır 9.35, beraberlik 5.37, Fenerbahçe kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. H2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.    

Hatayspor 3 Maçtır Kazanamıyor 

Hatayspor son haftalarda Süper Lig’de puan kayıpları yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Hatayspor mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Hatayspor’un düşme hattına yaklaştığını belirtelim. 17. Sırada yer alan Gaziantep FK ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta sonu iç sahada Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Volkan Demirel’in ekibi taraftarı önünde 5 maçtır kaybetmiyor ama Fenerbahçe karşısında da işleri pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Guy Marcelin Kilama kart cezalısı. Rayane Aabid ve Dele Bashiru ise sakat olan isimler. 

Fenerbahçe Kazanmak Zorunda 

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de konuk ettiği Kasımpaşa karşısında 3 puan almayı başardı ama ciddi şekilde zorlandıklarını belirtelim. Mert Hakan ve Batshuayi’nin golleriyle 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanan Sarı Lacivertliler lider Galatasaray’ın takibini devam ettirdi. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Ankaragücü’ne 3-0 kaybeden İsmail Kartal’ın öğrencileri yoluna 2 kulvarda devam edecek. Fenerbahçe’nin önceliğinin Süper Lig olduğu aşikar ama son dönemde sergilenen performans taraftarları hiç memnun etmiyor. Bu hafta sonu Hatayspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de Joshua King ve İrfan Can Kahveci sakat olan isimler. Alexander Djiku ise kart cezalısı. 

Hatayspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Hatayspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Rodrigo Becao, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Hatayspor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanından puansız dönen Volkan Demirel’in ekibi sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçını kazanamayan Hatayspor üşme hattının 1 puan üzerinde. Fenerbahçe ise geçen hafta Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçti. Zorlandıkları maçta 3 puan aldılar ama hafta içi Türkiye Kupası’nda şok bir yenilgi yaşadılar. Ankaragücü’ne 3-0 kaybeden İsmail Kartal’ın ekibi kupaya veda etti. Bu hafta Süper Lig’de Hatayspor deplasmanında puan kaybına tahammülleri yok. Fenerbahçe reaksiyon gösterir ve Hatayspor deplasmanında farklı kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.51

Bets10 Oranı: H2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerabahçe zorlanmadı. Hatayspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve zirve takibini sürdürdüler.