İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Chelsea İddaa Tahmini 02.03.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 7 maç var. Chelsea deplasmanda, Brentford’a konuk oluyor. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Brentford ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 3.05, beraberlik 3.85, Chelsea kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Brentford Alt Sıralarda 

Brentford Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu West Ham deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-2 kaybeden Thomas Frank’ın ekibinde moraller bozuk. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da puan çıkartamayan Brentford düşme hattına da yaklaşmış durumda. 18. Sırada bulunan Luton Town’un sadece 5 puan önündeler. Son 3 maçlık süreçte kalesinde tam 9 gol gören Brentford bu hafta sonu Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Brentford adına son derece zor bir maç. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Rico Henry, Aaron Mickey, Bryan Mbeumo ve Kevin Schade’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Chelsea’de Moraller Bozuk 

Chelsea geçtiğimiz hafta sonu İngiltere Lig Kupası finalinde karşı karşıya geldiği Liverpool’a direnemedi. Uzatmaların 2. Yarısının son anlarında yedikleri golle 1-0 kaybeden Chelsea dramatik bir mağlubiyet yaşadı ve şampiyonluğu Liverpool’a kaptırdı. Premier Lig’de ise bu sezon bir türlü üst sıraları zorlayamayan Maviler 11. Sırada yer alıyor. 2 hafta önce Etihad’da konuk oldukları Manchester City ile 1-1 berabere kalmışlardı. Son 4 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Pochettino’nun ekibi bu hafta sonu Brentford’a konuk oluyor. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Benot Badiashille, Romeo Lavia, Marc Cururella, Christopher Nkunku ve Reece James sakat olan isimler. 

Brentford – Chelsea Maç Bilgileri

Brentford – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Rico Henry, Aaron Mickey, Bryan Mbeumo ve Kevin Schade’nin sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Benot Badiashille, Romeo Lavia, Marc Cururella, Christopher Nkunku ve Reece James sakat olan isimler. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Ivan Toney

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Nicholas Jackson

İddaa Tahmini

Brentford geçen hafta konuk olduğu West Ham deplasmanından puansız döndü. Mücadeleyi 4-2 kaybettiler. Premier Lig’de son 3 maçını kaybeden Thomas Frank’ın ekibi düşme hattına iyice yaklaştı. Chelsea ise Lig Kupası finalinde Liverpool’a 1-0 kaybetti ve moraller bozuk. Premier Lig’de ise oynadıkları son maçta Wolverhampton’a 2-1 kaybetmişlerdi. Zor bir maç olacak iki takım adına. Brentford’un galibiyete ihtiyacı var ama işi kolay değil. Gol bulacaklarını düşünüyorum ama savunmada da sorunlar var. Gollü bir maç izleriz Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Her iki takımda skor üretti. Mücadele 2-2 sona erdi.