İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Wolverhampton İddaa Tahmini 02.03.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhampton deplasmanda, Newcastle United karşısında süpriz arayacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Newcastle United ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Newcastle United kazanır 1.90, beraberlik 4.05, Wolverhampton kazanır ise 3.85 olarak açıklanmış.     

Newcastle United 4 Maç Sonra Kaybetti 

Newcastle United Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Eddie Howe’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Arsenal deplasmanında vasat bir performans gösterdi ve mücadeleden 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Avrupa yarışında önemli bir kayıp yaşayan Newcastle United, Wolverhampton ve West Ham’ın kazandığı haftayı puansız geçti. Premier Lig’de 10. Sırada yer alan Newcastle United’ın ilk 7 hattı ile arasında 2 puanlık fark var. Bu hafta sonu St. James Park’ta Wolverhampton’ı konuk edecek olan Newcastle United’da Callum Wilson, Elliot Anderson, Joelinton, Nick Pepe ve Matt Targett’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Wolverhampton Evinde Kazandı 

Wolverhampton Premier Lig’de son 2 haftayı kazanarak geçti. Gary O’Neil’ın ekibi Tottenham deplasmanında 2-1 kazanarak sürpriz yapmıştı ve bu galibiyetin ardından geçen hafta Molineux Ground’da Sheffield United engelini de 1-0 ile geçtiler. Son 2 haftada 6 puan toplayan Wolverhampton’ın Avrupa umutları da devam ediyor. Bu hafta sonu ise St. James Park’ta Newcastle United’ın konuğu olacaklar. Newcastle United’ın 2 puan önünde yer ealan Wolverhampton, güçlü rakibi karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Matheus Cunha’nın sakatlığı sürüyor. 

Newcastle United – Wolverhampton Maç Bilgileri

Newcastle United – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Callum Wilson, Elliot Anderson, Joelinton, Nick Pepe ve Matt Targett’ın sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton’da Matheus Cunha’nın sakatlığı sürüyor. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Pablo Sarabia

İddaa Tahmini

Newcastle United’ın Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta sona erdi. Emirates’de konuk oldukları Arsenal’a 4-1 kaybeden Newcastle United’da moraller bozuk. Bu hafta St. James Park’ta Wolverhampton’ı konuk edecekler. Wolverhampton ise son 2 haftayı kazanarak geçti. Önce Tottenham’ı 2-1 ardından ise Sheffield United’ı 1-0 mağlup ettiler. Bu sezon Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biri olan Wolverhampton hücumda da üretken. Gollü bir maç beklentim var. Newcastle United kalesisini gole kapatamıyor. St. James Park’ta gollü bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United net bir galibiyet aldı. Wolverhampton’ı 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile geçtiler .