İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Real Madrid İddaa Tahmini 02.03.2024

İspanya La Liga’da liderliğini devam ettiren Real Madrid deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Valencia ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Valencia kazanır 5.35, beraberlik 3.95, Real Madrid kazanır ise 1.68 olarak açıklanmış.     

Valencia Düşüşe Geçti 

Valencia La Liga’da geçtiğimiz hafta maç oynamadı. Los Carmenes’de karşı karşıya gelecekleri Granada mücadelesi ileri bir tarihe ertelendi. Son dönemde düşüşe geçen Valencia son 2 maçından galibiyet çıkartamadı. Las Palmas deplasmanında 2-0 kaybeden Valencia, bu mağlubiyetin ardından Mestalla’da Sevilla ile de golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçta gol atamayan Valencia bu süreçte 5 puan bıraktı. Real Sociedad’a nazaran 1 maçları eksik ama bu hafta lider Real Madrid’i ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Valencia’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Real Madrid Liderliğini Sürdürüyor 

Real Madrid La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sevilla’yı konuk eden Carlo Ancelotti’nin öğrencileri zorlandığı maçta 3 puan almasını bildi. Hırvat yıldız Luka Modric’in attığı tek golle 1-0 kazanan Real Madrid liderliğini sürdürdü. Bir önceki hafta sonu ise Vallecas’da Rayo Vallecano karşısında 2 puan bırakan bir Real Madrid vardı. Girona ve Barcelona’nın kazandığı haftada hata yapmayan Real Madrid bu hafta sonu ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Real Madrid 5-1 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de David Alaba, Eder Militan, Thibaut Courtois, Joselu ve Jude Bellingham’ın sakatlıkları sürüyor. 

Valencia – Real Madrid Maç Bilgileri

Valencia – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de David Alaba, Eder Militan, Thibaut Courtois, Joselu ve Jude Bellingham’ın sakatlıkları sürüyor. 

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

Real Madrid'in ilk 11'i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Brahim Diaz, Rodrygo

İddaa Tahmini

Valencia geçen hafta La Liga’da maç oynamadı. Granada ile oynayacakları karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Son oynadıkları maçta Sevilla ile golsüz berabere kaldılar. Son 2 maçta 5 puan bırakan Valencia bu hafta lider Real Madrid’i konuk edecek. Real Madrid ise geçen haftayı galibiye ile geçti. Modric’in tek golüyle Sevilla’yı 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar. Liderliğini devam ettiren Ancelotti’nin öğrencileri bu hafta Valencia deplasmanında da maçın favorisi. Real Marid’den galibiyet bekliyorum. Mestalla’da kazanarak liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid puan kaybetti. Mestalla’da 2-0 geriye düştükleri maçta Vinicius Junior’ın golleriyle 2-2 berabere kaldılar.