İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Las Palmas Bahis Tahmini 02.03.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Getafe evinde, Las Palmas karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Getafe ile Las Palmas takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Getafe galibiyetine 2.05, beraberlik tercihine 3.20, Las Palmas galibiyetine ise 4.10 verildiğini görüyoruz.

Getafe 3 Maç Sonra Kaybetti 

Getafe La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. 3 maçlık yenilmezlik serileri geçtiğimiz hafta sonu sona erdi. Konuk oldukları Barcelona deplasmanında 4-0 mağlup olan Jose Bordalas’ın öğrencileri bu sezon ligde en farklı mağlubiyetini yaşamış oldu. Barcelona mağlubiyeti ile 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Getafe, Avrupa potasının 6 puan gerisinde. Bu hafta sonu Alfonso Perez’de Las Palmas’ı konuk edecek olan Getafe’nin kazanması son derece önemli. 3 puan aldıkları takdirde Avrupa potasına yaklaşacaklar. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Omar Alderete ve Djene Dakonam ise kart cezalıları. 

Las Palmas 2 Puan Bıraktı 

Las Palmas La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Gran Canaria’da Osasuna’yı konuk ettiler ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilen Las Palmas’ın düşüşe geçtiğini belirtelim. Avrupa yarışında Real Sociedad’ın 4 puan gerisindeler. Bu hafta sonu Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacak Las Palmas’ı zor bir 90 dakika bekliyor diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Alex Suarez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Getafe – Las Palmas Maç Bilgileri

Getafe – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 2030’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Omar Alderete ve Djene Dakonam ise kart cezalıları. Las Palmas’da Alex Suarez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Borja Mayoral

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Getafe geçen hafta Barcelona deplasmanından puansız döndü. Güçlü rakibine karşı sahadan 4-0 mağlup ayrıldılar. Bu yenilginin ardından La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi. Las Palmas ise geçen hafta Grana Canaria’da konuk ettiği Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar. Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Las Palmas’da moraller bozuk. Avrupa umutları da zora girmeye başladı. Getafe iç sahada favori taraf. Alfonso Perez’de konuk edecekleri Las Palmas karşısında kazanırlar ve ilk 7 hattına yaklaşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 gollü maçta kazanan çıkmadı. Getafe ile Las Palmas 3-3 berabere kaldı.