İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Bahis İddaa Tahmini 02.03.2024

İspanya La Liga’da uzun bir süredir galibiyet alamayan Cadiz deplasmanda, Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Saat 18.15’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Rayo VallecanoCadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 1.82, beraberlik 3.50, Cadiz kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano İç Sahada Kayıp 

Rayo Vallecano La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Montilivi’de Girona’ya konuk olan Inigo Perez’in öğrencileri karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Inigo Perez yönetiminde çıktığı 2 maçtan da puan kaybı ile ayrılan Rayo Vallecano’da işler pek yolunda gitmiyor. La Liga’da bu sezon özellikle taraftarı önünde de ciddi puan kayıpları yaşayan Rayo Vallecano’da iç sahada kazanamama serisi 10 maça çıktı. Bu hafta sonu ise Vallecas’da Cadiz’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Cadiz 22 Maçtır Kazanamıyor 

Cadiz La Liga’da geçen hafta Nuevo Mirandilla’da konuk ettiği Celta Vigo ile yenişemedi. Daha doğrusu 1 puanı son saniyede buldukları golle kurtardılar. Celta Vigo karşısında 2-0 geriye düşen Cadiz son saniyede Darwin Machis’in attığı harika golle 1 puanın sahibi oldu. İyi bir direnç gösterdiler ama galibiyet hasretleri devam ediyor. Mauricio Pellegrino yönetiminde çıktığı 5. Maçtan da puan kaybı ile ayrılan Cadiz’de kazanamama serisi 22 maça çıktı. La Liga’da düşme hattında yer alan Cadiz bu hafta sonu Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Roger Marti, Luis Hernandez ve Fede San Emeterio sakat olan isimler. 

Rayo Vallecano – Cadiz Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Cadiz’de Roger Marti, Luis Hernandez ve Fede San Emeterio sakat olan isimler. 

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Christopher Ramos, Ruben Sobrino

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano geçen hafta Girona deplasmanında da puan kaybetti. Montilivi’de konuk oldukları rakibine 3-0 mağlup oldular. La Liga’da son 7 maçını kazanamayan Rayo Vallecano’da moraller bozuk. Cadiz ise geçen hafta Nuevo Mirandilla’da Celta Vigo ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriden gelip 1 puanı kurtardılar ama La Liga’da aylardır galibiyet alamayan bir Cadiz var. Vallecas’da maçın favorisi Rayo Vallecano. Rayo Vallecano’dan artık 3 puan beklentim var. 7 maçlık kazanamama serisini sona erdirirler ve Cadiz’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.