İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Brighton İddaa Tahmini 02.03.2024

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta puan kaybı yaşayan Brighton deplasmanda, Fulham’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 18.00’de Beın Connect sitesinden seyredebilirsiniz.

Fulham ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fulham galibiyetinin 2.78, beraberlik tercihinin 3.70, Brighton galibiyetinin ise 2.48 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fulham’dan 3 Puan 

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Manchester United deplasmanından son dakika golüyle 3 puanı kaptı. Durum 1-1 iken Alex Iwobi’nin uzatma dakikalarında bulduğu golle maçı 2-1 kazanan Marco Silva’nın öğrencileri altın değerinde bir 3 puan almış oldu. Premier Lig’de son 5 haftada sadece 1 kez mağlup olan Fulham düşme hattı ile de aradaki puan farkını açıyor. Bu hafta sonu ise Craven Cottage’de Brighton ile kozlarını paylaşacaklar. Karşılaşma öncesinde Fulham’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Brighton 1 Puanı Zor Kurtardı 

Brighton son haftalarda son derece istikrarsız sonuçlar alıyor. Roberto De Zerbi’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de konuk ettiği Everton ile yenişemedi. 1-0 geriye düştükleri ve 10 kişi kaldıkları maçta Lewis Dunk’ın attığı son dakika golüyle 1 puanı kurtardılar. Premier Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Brighton’ı son 7 haftada sadece 2 galibiyet alabildiğini belirtelim. Bu hafta sonu ise Craven Cottage’de Fulham’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Mitoma sezonu kapattı. Joel Veltman’ın sakatlığı da devam ediyor. Billy Gilmour’un ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Fulham – Brighton Maç Bilgileri

Fulham – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Craven Cottage’de Brighton ile kozlarını paylaşacaklar. Karşılaşma öncesinde Fulham’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Brighton’da Mitoma sezonu kapattı. Joel Veltman’ın sakatlığı da devam ediyor. Billy Gilmour’un ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Fulham geçen haftayı sürpriz bir galibiyet ile geçti. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’ı 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Son 5 haftada sadece Aston Villa’ya kaybeden Fulham bu hafta Brighton’ı ağırlayacak. Brighton ise geçen hafta sonu Everton karşısında 2 puan bıraktı. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Brighton son dönemde güven vermiyor. Hücumda üretkenler ama çok gol yiyorlar. Craven Cottage’de gollü bir maç bekliyorum. Hem Fulham hem de Everton gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham 3 puanı 3 golle aldı. Craven Cottage’de Brighton’ı 3-0 mağlup ettiler.