Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Galatasaray İddaa Tahmini 03.03.2024

Trendyol Süper Lig’de haftanın merakla beklenen maçı. Beşiktaş evinde, lider Galatasaray’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Beşiktaş ile Galatasaray takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Beşiktaş galibiyetine 3.71, beraberlik tercihine 4.14, Galatasaray galibiyetine ise 1.96 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 2.5 ÜST tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Beşiktaş Yarı Finalde 

Beşiktaş hafta içi Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya geldiği Konyaspor’u 2-0 mağlup etti ve tur atlayan taraf oldu. Yarı finale adını yazdıran Siyah Beyazlılar Ankaragücü ile karşılaşacak. Süper Lig’de ise son haftalara iyi bir hava yakalayan Fernaando Santos’un ekibinde moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbulspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. Son 4 haftada kaybetmeyen ve 10 puan toplayan Beşiktaş bu hafta derbide karşı karşıya geleceği lider Galatasaray karşısında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetovic ve Tayfur Bingöl sakat olan isimler. Gedson Fernandes ise kart cezalısı.

Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor 

Galatasaray Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Rama Park’ta konuk ettiği Antalyaspor engelini 2-1 ile geçti. 3 puan almayı başardılar ama zorlandıklarını belirtmek gerekiyor. Hafta içi ise Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük’ü konuk eden Sarı Kırmızılılar rakibine 2-0 kaybederek kupadan elendi. 2 hafta öncesine kadar 3 kulvarda yoluna devam eden Okan Buruk’un ekibinin artık tek kulvarda mücadele edeceğini belirtelim. Süper Lig’de liderliğini sürdüren ve en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde yer alan Galatasaray, bu hafta sonu Vodafone Park’ta konuk olacağı Beşiktaş derbisinde favori olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Hakim Ziyech ve Serge Auririer sakat olan isimler. 

Beşiktaş – Galatasaray Maç Bilgileri

Beşiktaş – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetovic ve Tayfur Bingöl sakat olan isimler. Gedson Fernandes ise kart cezalısı. Galatasaray’da Hakim Ziyech ve Serge Auririer sakat olan isimler. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

Galatasaray'ın İlk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Beşiktaş hafta içi Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u 2-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Son dönemde iyi sonuçlar alan Fernando Santos’un ekibi Süper Lig’de ise son 4 maçını kaybetmedi ve 10 puan topladı. Galatasaray ise Süper Lig’in lideri. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önündeler. Geçen hafta Antalyaspor’u 2-1 mağlup ettiler ama çok zorlandılar. Öte yandan Fatih Karagümr’e hafta içi 2-0 kaybeden Galatasaray Türkiye Kupası’ndan da elenmiş oldu. Artık tek kulvarda mücadele edecekler. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Derbide gollere yöneleceğim. 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray 1. dakikada bulduğu şans golüyle 3 puanı aldı. Derbide Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler.