Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Konyaspor Bahis Tahmini 03.03.2024

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı kazanarak geçen Konyaspor deplasmanda, Pendikspor’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Pendikspor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Pendikspor kazanır 2.26, beraberlik 3.71, Konyaspor kazanır ise 3.23 olarak açıklanmış.

Pendikspor 3 Maçtır Mağlup 

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Sivasspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-1 kaybeden Pendikspor’da mağlubiyet serisi 3 maça çıktı. Üst üste 3 maçtır kaybeden Pendikspor düşme hattında. Sivasspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ivo Vieira ile de yollar ayrıldı. Takımın başına İbrahim Üzülmez getirildi ve yeni hocası ile ilk maçına bu hafta Konyaspor karşısında çıkacaklar. Maç öncesinde Pendkspor’da Emre Taşdemir, Umut Nayir ve Joker Rassoul’un sakatlıkları devam ediyor. 

Konyaspor Evinde Kazandı 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hatayspor’u 2-0 mağlup eden Yeşil Beyazlılar kümede kalma yolunda kritik bir 3 puan aldı. Süper Lig’de puanını 28 yapan Fahrudin Omerovic’in öğrencileri bu hafta sonu ise bir diğer düşme hattındaki rakibi Pendikspor’un konuğu olacak. Hafta içi Türkiye Kupası çeyrek final maçında Vodafone Park’ta Beşiktaş’a 2-0 kaybeden Konyaspor kupaya veda etmişti. Artık yollarına tek kulvarda mücadele edecekler. Bu hafta sonu Pendikspor’a konuk olacak Konyaspor’da Adil Demirbağ ve Gökhan Töre’nin sakatlıkları sürüyor. 

Pendikspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Pendikspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Pendikspor’da Ivo Vieira ile yollar ayrıldı. Takımın başına ise İbrahim Üzülmez getirildi. Geçen hafta sonu Sivasspor deplasmanda 4-1 kaybeden Pendikspor düşme hattında yer alıyor. Son 3 maçını kaybettiler ve bugün Konyaspor’u ağırlayacaklar. Konyaspor ise hafta içi Türkiye Kupası’na veda etti. Beşiktaş’a Vodafone Park’ta 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de ise Omerovic’in ekibi geçen hafta Hatayspor’u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet almıştı. Konyaspor’dan bu hafta puan bekliyorum. Pendikspor karşısında kaybetmezler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.35

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.78

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…