Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Samsunspor Bahis Tahmini 03.03.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir iç sahada, Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Başakşehir ile Samsunspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 2.42, beraberlik tercihinin 3.50, Samsunspor galibiyetinin ise 3.11 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Başakşehir’de İlk 4 Umutları 

Başakşehir Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettirme peşinde. Galatasaray ve Kayserispor mağlubiyetleri ile düşüşe geçen Başakşehir geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanında 2-0 kazanarak moral buldu. Bu galibiyet ile puanını 36 yapan Çağdaş Atan’ın öğrencileri ilk 4 umutlarını ise korudu. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Trabzonspor deplasmanında 1-0 kaybeden Başakşehir çeyrek finalde elendi ve yoluna Süper Lig’de mücadele edecek. Bu hafta sonu Samsunspor’u konuk edecek olan Başakşehir’de Patryk Sysz’in sakatlığı sürüyor. 

Samsunspor 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Karadeniz derbisinde karşı karşıya geldikleri Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup ederek dikkat çektiler. Bu sezon kümede kalma savaşı veren Markus Gisdol’un ekibi umutlarını da arttırmış durumda. Ankaragücü ve Hatayspor ve Gaziantep FK’nın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçmeleri önemliydi. Düşme hattının 5 puan üzerinde yer alan Samsunspor son 3 maçtır da kaybetmiyor. Bu 3 malık süreçte 7 puan topladıklarını belirtelim. Bu hafta sonu ise Başakşehir deplasmanında puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Moryke Fofana sakat. 

Başakşehir – Samsunspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Sysz’in sakatlığı sürüyor. Samsunspor’da Moryke Fofana sakat. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

İddaa Tahmini

Başakşehir Süper Lig’de 2 maç aradan sonra kazandı. Geçen hafta Gaziantep FK deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile dönen Başakşehir ilk 4 umutlarını sürdürdü. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’a 1-0 kaybederek elendiler. Samsunspor ise geçen haftayı Çaykur Rizespor karşısında 3-0 ile geçti. Ner bir galibiyet alan Samsunspor kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Başakşehir maçın favorisi. Bu hafta Samsunspor karşısında kazanarak ilk 4 umutlarını sürdürürler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.03

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.42

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…