İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Manchester United İddaa Tahmini 03.03.2024

İngiltere Premier Lig’de Manchester derbisi heyecanı yaşanacak. Manchester City evinde, Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Manchester City ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.28, beraberlik tercihinin 6.30, Manchester United galibiyetinin ise 11.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. H1 tercihi, özel oran kampanyası ile 50.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Manchester City Derbinin Favorisi 

Manchester City Premier Lig’de geçen haftayı 3 puan ile geçti. Konuk oldukları Bournemouth deplasmanında Phil Foden’ın attığı tek golle 1-0 kazanarak zirve takibini devam ettirdiler. Lider Liverpool’un sadece 1 puan gerisinde yer alan Pep Guardiola’nın öğrencileri yoluna 3 kulvarda da devam ediyor. Hafta içi ise FA Cup’ta Luton Town engelini 6-2 ile geçerek tur atladılar. Premier Lig’de bu hafta sonu Etihad’da Manchester United’ı konuk edecek olan Manchester City derbinin net favorisi. Erling Haaland önderliğinde yine 3 puan almaları bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de John Stones ve Jack Grealish’in sakatlıkları sürüyor. 

Manchester United Evinde Kaybetti 

Manchester United Premier Lig’de ilk 4 yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da Fulham’ı konuk eden Erik ten Hag’ın öğrencileri karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Manchester United’da moraller bozuk. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle haftayı puansız kapatan Manchester United’da golcü Höjlund’un yokluğu net bir şekilde hissedildi. Bu hafta sonu ise Manchester derbisinde Manchester City’e konuk olacaklar. Karşılaşam öncesinde Manchester United’da Mason Mount ve Luke Shaw’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City – Manchester United Maç Bilgileri

Manchester City – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de John Stones ve Jack Grealish’in sakatlıkları sürüyor. Manchester United’da Mason Mount ve Luke Shaw’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Nathan Ake, Matheus Nunes, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Victor Lindelöf, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Carlos Casemiro, Markus Rashford, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho

İddaa Tahmini

Manchester City geçen hafta konuk olduğu Bournemouth deplasmanında 1-0 kazanmayı başardı. Foden’ın tek golüyle 3 puanı alan Guardiola’nın ekibi zirve takibini devam ettirdi. Bu hafta sonu ise derbide Manchester United ile karşı karşıya gelecekler. Manchester United’ın ise 4 maçlık galibiyet serisi sonlandı. Geçen hafta sonu Old Trafford’da konuk ettikleri Fulham’a 2-1 kaybettiler. Etihad’da Manchester City’e direnmeleri zor. Manchester City evinde farklı kazanır ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: H1, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…