İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Bournemouth Bahis Tahmini 03.03.2024

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü 2 maç var. Günün ilk maçında Bournemouth deplasmanda, Burnley’e konuk olacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

BurnleyBournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Burnley kazanır 3.65, beraberlik 3.85, Bournemouth kazanır ise 2.02 olarak açıklanmış.

Burnley İçin Umutlar Azalıyor 

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Crystal Palace deplasmanına konuk olan Vincent Kompany’nin öğrencileri mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Burnley için kümede kalma umutaları da yavaş yavaş azalmaya başladı. Son 8 maçından galibiyet çıkartamayan Burnley bu hata sonu Turf Moor’da Bournemouth’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Burnley’da Nathan Redmond ve Lyle Foster sakat olan isimler. 

Bournemouth 6 Maçtır Kayıp 

Bournemouth’da puan kayıpları sürüyor. Andoni Sagarna’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Manchester City karşısında puan alamadı. Vitality’de rakibine 1-0 kaybettiler ve kazanamama serileri devam etti. Premier Lig’de son 6 maçını kazanmayan Bournemouth’un düşme hattına da yaklaşmaya başladığını belirtelim. 18. Sıradaki Luton Town ile aralarındaki puan farkı 8. Ligin bitimine de 12 hafta var. Bu hafta sonu Turf Moor’da Burnley’e konuk olacak Bournemouth’da Lloyd Kelly ve Owen Bevan’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Burnley – Bournemouth Maç Bilgileri

Burnley – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’da Nathan Redmond ve Lyle Foster sakat olan isimler. Bournemouth’da Lloyd Kelly ve Owen Bevan’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Burnley Premier Lig’de geçen hafta Crystal Palace deplasmanından puansız döndü. Selhurst Park’ta rakibine 3-0 mağlup oldular. Premier Lig’de 9 maçtır kazanamayan Burnley düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Turf Moor’da Bournemouth’u konuk edecekler. Bournemouth ise geçen hafta Manchester City’e direnemedi. Mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de de 7 maçtır kazanamayan bir Bournemouth var. Taraf bahsi riskli. İki takımda kazanmak istiyor. Gollere yöneleceğim. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…