İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Barcelona İddaa Tahmini 03.03.2024

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Athletic Bilbao evinde, Barcelona ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Athletic Bilbao ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 2.78, beraberlik 3.55, Barcelona kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao 4 Maç Sonra Kaybetti

Athletic Bilbao La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis’e 3-1 kaybettiler. İlk yarıda Nico Williams’ın oyundan atılması tüm planları alt üst etti. La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Bask ekibi hafta içi ise Kral Kupası finalinde karşı karşıya geldiği Atletico Madrid’i 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Bu hafta sonu La Liga’da Barcelona’yı konuk edecek Athletic Bilbao’da Nico Williams kart cezalısı. Ander Herrera ise sakat.

Barcelona’dan Olumlu Sinyaller

Barcelona La Liga’da son haftalarda iyi bir ivme yakaladı. Xavi’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Getafe engelini 4-0 ile geçti. Rahat bir galibiyet alan Barcelona zirve takibini devam ettiriyor. Girona ve Real Madrid’in kazandığı haftada hata yapmayan Barcelona son 5 haftada 13 puan topladı. Bu hafta sonu San Mames Barria’da konuk olacakları Athletic Bilbao deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Alejandro Balde, Gavi ve Marcos Alonso’nun sakatlıkları sürüyor.

Athletic Bilbao – Barcelona Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Nico Williams kart cezalısı. Ander Herrera ise sakat. Barcelona’da Alejandro Balde, Ferran Torres, Gavi ve Marcos Alonso’nun sakatlıkları sürüyor.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Alex Berenguer, Inaki Williams

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, İlkay Gündoğan, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao geçtiğimiz hafta konuk olduğu Real Betis deplasmanında puan alamadı. Benito Villamarin’de rakibine 3-1 kaybettiler. 4 Maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Bask ekibi geçtiğimiz hafta içi ise Kral Kupası’nda Atletico Madrid’i 3-0 ile geçerek adını finale yazdırdılar. Barcelona ise şampiyonluk umutlarını az da olsa devam ettiriyor. Geçen hafta Getafe engelini 4-0 ile geçtiler. 5 maçtır kaybetmeyen Xavi’nin öğrencileri bu hafta Athletic Bilbao’ya konuk olacak. Athletic Bilbao deplasmanında da çıkışını devam ettirerek kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.12

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.