İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Girona Bahis Tahmini 03.03.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Şampiyonluk savaşı veren Girona deplasmanda Mallorca karşısında 3 puan arıyor. Zorlu mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Mallorca ile Girona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Mallorca galibiyetine 3.20, beraberlik tercihine 3.25, Girona galibiyetine ise 2.35 verildiğini görüyoruz.

Mallorca Sürpriz Peşinde

Mallorca La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimi hafta sonu Alaves deplasmanına konuk olan Javier Aguirre’nin öğrencileri mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bir önceki hafta ise Real Sociedad’a son saniyede yedikleri golle 2-1 mağlup olmuşlardı. Son 2 haftada 5 puan bırakan Mallorca düşme hattının 6 puan üzerinde. Bu hafta sonu ise Girona ile karşı karşıya gelecekler. Mallorca’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Pablo Maffeo sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Girona 3 Puanı 3 Golle Aldı

Girona La Liga’da geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Montilivi’de konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu Savio’nun etkili performansı ile 3-0 mağlup eden Michel’in ekibi 2. sıradaki yerini korudu. Lider Real Madrid ve 3. sıradaki Barcelona’nın kazandığı haftada hata yapmayan Girona zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta sonu Mallorca deplasmanına konuk olacak Girona’nın kazanmaktan başka düşüncesi yok. Karşılaşma öncesinde Girona’da Daley Blind ve Toni Villa sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Mallorca – Girona Maç Bilgileri

Mallorca – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Pablo Maffeo sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Girona’da Daley Blind ve Toni Villa sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

İddaa Tahmini

Mallorca La Liga’da geçen hafta puan kaybı yaşadı. Konuk oldukları Alaves deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Son 8 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Mallorca bu hafta Girona ile karşı karşıya gelecek. Girona ise moralli. Kötü gidişatı Rayo Vallecano galibiyeti ile sonlandırdılar. Geçen hafta Montilivi’de Rayo Vallecano’yu 3-0 mağlup eden Michel’in ekibi zirve takibini sürdürdü. Bu hata konuk olacakları Mallorca deplasmanında da favoriler. Girona’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.04

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…