İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Real Betis İddaa Tahmini 03.03.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Real Betis deplasmanda, Atletico Madrid karşısında sürpriz arayacak. Saat 18.15’te başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Atletico Madrid ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 1.58, beraberlik 4.25, Real Betis kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Galibiyet Peşinde

Atletico Madrid hafta içi Kral Kupası’nda beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao’ya 3-0 mağlup oldular. İlk maçı da 1-0 kaybeden Diego Simeone’nin öğrencileri final şansını kaybetti. La Liga’da ise geçen hafta sonu son sıradaki Almeria karşısında da 2 puan bırakan Atletico Madrid mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk 4 şansını devam ettirmek isteyen Atletico Madrid bu hafta sonu Wanda Metropolitano’da Real Betis’i konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Cesar Azpilicueta, Thomas Lemar ve Gabriel Paulista sakat olan isimler.

Real Betis 5 Maçtır Kaybetmiyor

Real Betis La Liga’da son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Athletic Bilbao’yu konuk eden Real Betis mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da son 5 maçta 11 puan toplayan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri ilk 6 için yerini sağlamlaştırdı. Öte yandan ilk 4 umutlarını da devam ettirmek istiyorlar. Bu hafta konuk olacakları Atletico Madrid deplasmanında da puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Ayoze Perez, Isco ve Marc Bartra sakat olan isimler. 

Atletico Madrid – Real Betis Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Cesar Azpilicueta, Thomas Lemar ve Gabriel Paulista sakat olan isimler. Real Betis’de Ayoze Perez, Isco ve Marc Bartra sakat olan isimler. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Memphis Depay

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Isco, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

İddaa Tahmini

Atletico Madrid hafta içi Kral Kupası’nda Athletic Bilbao’ya 3-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Kral Kupasına veda ettiler. La Liga’da ise geçen hafta Almeria deplasmanında 2-2 berabere kalmışlardı. Real Betis ise çıkışını devam ettiriyor. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 3-1 mağlup ettiler. Son 5 maçta 11 puan toplayan Pellegrini’nin ekibi ilk 4 umutlarını korumak istiyor. Bu hafta Atletico Madrid karşısında da zorluk çıkartacaklardır. Gollü bir maç beklentim var. Hem Atletico Madrid hem de Real Betis skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…