Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 03.03.2024

İddaa fikstüründe 3 Mart Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, düşme hattındaki Köln ile lider Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak.

Bets10, Köln galibiyetine 8.19, beraberliğe 4.93, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 6.89, beraberliğe 4.41, konuk ekibe ise 1.22 oran veriyor.

Köln’de Tehlike Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında lider Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek olan Köln, bitime 11 hafta küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor. 23 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 8 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, teknik adam hamlelerine rağmen toparlanmayı başaramadı. Göreve 7 hafta önce gelen Timo Schultz yönetiminde sadece mücadeleyi 9 kişiyle tamamlayan Frankfurt’u mağlup etmeyi başaran Köln, 3 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 7 haftayı 4 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bırakan ve Play Out hattında yer almaya devam eden Köln, ligin en formda takımına karşı iç sahada sürpriz arayacak. Köln galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Bayer Leverkusen Engel Tanımıyor

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, tarih yazmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Mainz 05’e karşı 2-1’lik galibiyetle sahadan ayrılan Xabi Alosno ve öğrencileri, 33 maç boyunca mağlup olmayarak, Bundesliga tarihine geçti. UEFA Avrupa Ligi, Almanya DFB Kupası ve Almanya Bundesliga’da yoluna namağlup devam etmeyi başaran konuk ekip, 3 kulvarda birden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. Son 4 haftanın tamamında Almanya Bundesliga’dan galip çıkmayı başaran Bayer Leverkusen, en yakın rakibiyle puan farkını 11’e kadar çıkardı. Bayern Münih hegemonyası bitirmeye çok yaklaşan Xabi ve öğrencileri, 23 maçta rakip fileleri tam 56 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 16 gole izin verdi. Bu hafta seriyi Köln deplasmanında devam ettirmek istiyorlar.

Köln – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Köln – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, 33 maçtır sürdürdüğü namağlup performans grafiğiyle, Bundesliga tarihine adını yazdırdı. Bayer Leverkusen kazanmaya Köln deplasmanında devam edecek ve Play Out hattındaki rakibine karşı rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.59

Bets10 Oranı: H2, Oran 2.03

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Xabi Alonso ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da kazanmaya devam ediyor. Namağlup liderliğini sürdüren Bayer Leverkusen, Köln deplasmanında Jeremie Frimpong ve Alex Grimaldo’nun golleriyle galip geldi.