Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Werder Bremen Maç Tahmini 03.03.2024

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Werder Bremen‘i konuk edecek.

intobet, Hoffenheim galibiyetine 1.97, beraberliğe 3.95, Werder Bremen galibiyetine ise 3.57 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.51 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Kabustan Uyandı

Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına son derece kötü bir başlangıç yapan Hoffenheim, zorlu Dortmund deplasmanında puan kayıpların son vererek, kabustan yol yakınken uyandı. Son 8 haftanın tamamında puan kaybeden Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle bu süreci geride bıraktı. Geçen hafta Dortmund deplasmanında henüz 2. dakikada yakaladığı üstünlüğü ilk yarı birmeden korumayı başaramayan Hoffenheim, devre arasına 2-1 geride girdi. İkinci yarının hemen başında yeniden öne geçen ev sahibi, sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılırken, maça damga vuran ikinci yarıda kaydettiği 2 golle Maximilian Beier oldu. 23 hafta sonunda 30 puanla 7. sırada yer alan Hoffenheim, üst sıralardaki yerini korumaya devam ediyor.

Werder Bremen Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta iç sahada Darmstadt 98’i konuk eden Werder Bremen, ligin en zayıf halkasına 2 puan kaptırdı. İç sahada maça golle başlayan Ole Werner ve öğrencileri, 8. dakikada yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü sadece 25 dakika koruyabildi. Mücadele 1-1’lik beraberlikle sona ererken, Werder Bremen son 10 haftalık fikstürde sadece Heidenheim engeline takılarak mağlup oldu. 23 haftayı 8 galibiyet, 6 beraberlik, 9 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başaran konuk ekip, ligin 8. sırasında kendisine yer buldu. Bu hafta en yakın rakibi Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, kazanması halinde rakibini geçme şansına sahip. Sezonun ilk yarısında Hoffenheim karşısında 3-2’lik iç saha mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu hafta çok daha formda ve moralli.

Hoffenheim – Werder Bremen Maç Bilgileri

Hoffenheim – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, Stanley Nsoki, Pavel Kaderabek, Grischa Prömel, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Wout Weghorst, Ihlas Bebou, Robert Skov, Florian Grillitsch.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Jens Stage, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Justin Njinmah, Mitchell Weiser, Senne Lynen, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Almanya Bundeslgia’nın 24. haftasında, aynı puana sahip iki takım karşı karşıya geliyor. Üst sıralara yetişmeye çalışan Hoffenheim ve Werder Bremen’in karşı karşıya geleceği mücadelede, iki yakın rakibinde 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim 90 dakikayı 10 kişi tamamlamasına rağmen, iç sahada hata yapmadı. Ev sahibi 2 golle 3 puanı alırken, Werder Bremen ise deplasmanda 1 gol bulabildi. Kazananları tebrik ederiz.