İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Sassuolo Maç Tahmini 03.03.2024

3 Mart Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde 27. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 14:30 seansında Hellas Verona ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Hellas Verona galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.45, Sassuolo galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Düşme Tehlikesinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde ilk haftalardan itibaren zor günler geçirmeye devam ediyor. Marco Baroni ve öğrencileri, son 6 haftalık fikstürün tamamında puan kaybederken, küme düşme hattından sadece averaj farkıyla kurtulabildi. Geçen sezon küme düşmekten zor kurtulan Hellas Verona, bu sezonda lige tutunmakta zorlanıyor. Son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, 26 haftanın ise 22’sinde puan kaybetti. Juventus karşısında alınan sürpriz beraberliğin ardından toparlanması beklenilen Hellas Verona, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından ise 2-0’lık mağlubiyetle dönerek, kötü gidişatını sürdürdü. Bu hafta düşme hattındaki Sassulo ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibinin, galibiyete ihtiyacı var.

Sassuolo’da Kabus Devam Ediyor

Sassuolo cephesinde Emiliano Bigica dönemi faciayla başladı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yen hocasıyla Napoli’ye karşı iç sahada çıkarken, taraftarı önünde 6-1’lik hezimetten kurtulamadı. Son 7 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Sassuolo, teknik adam hamlesine rağmen zor günler geçirmeye devam ediyor. İlk 26 haftanın 21’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan konuk ekip, kalesini tam 54 gole kapatamadı. Yeni hocasıyla ilk sınavında son derece kötü bir futbol sergileyen Sassuolo, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Bu hafta ligde en yakın rakibi Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek olan konuk ekibin, ligde kalma umutlarını arttırmak için galibiyete ihtiyacı var.

Hellas Verona – Sassuolo Maç Bilgileri

Hellas Verona – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Giangiacomo Magnani, Pawel Dawidowicz, Juan Cabal, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Suat Serdar, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Martin Erlic, Josh Doig, Marcus Pedersen, Kristian Thorstvedt, Luca Lipani, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Hellas Verona ve Sassuolo cephesinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Kalesini sezon başından beri gole kapatmakta ve maç kazanmakta zorlanan iki takımda, son haftalarda kötü gidişatını sürdürüyor. Galibiyete ihtiyacı olan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karol Swiderski attı, Hellas Verona iç sahadan galip çıkmayı başardı. Kümede kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde, tek gol atıldı. Ev sahibi ligde kalmak adına önemli bir adım attı.