İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Cagliari Maç Tahmini 03.03.2024

3 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacak mücadelede Betroad, Empoli galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.45, Cagliari galibiyetine ise 3.45 oran belirlemiş durumda. 

Empoli 6 Haftadır Kaybetmiyor

Empoli göreve Davide Nicola’nın gelişiyle birlikte, İtalya Serie A Ligi’nde müthiş bir performans ortaya koymaya başladı. İlk 20 haftada İtalya Serie A Ligi2nin en zayıf halkalarından biri olarak karşımıza çıkan Empoli, göreve Nicola’nın gelişiyle birlikte, 6 hafta boyunca maç kaybetmedi. 3 beraberlik, 3 galibiyete imza atan ev sahibi, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkararak, uzun bir aradan sonra rahat nefes almayı başardı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran Empoli, düşme hattındaki rakibine karşı hata yapmadı. Bu hafta düşme hattındaki bir diğer rakibi Cagliari ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibi, hem seriyi sürdürmek hem de puan farkını açmak istiyor.

Cagliari Düşme Potasından Çıkamadı

İtalya Serie A Ligi’nde son 12 haftaya girilirken, Cagliari en zayıf halkalar arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’ne bu sezon geri dönmeyi başaran konuk ekip, lige tutunmakta zorlanıyor. Claudio Ranieri yönetiminde 26 haftayı 4 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ve son 6 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Cagliari, sezonun ikinci yarısında galibiyetten çok uzakta. Son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak. Cagliari 26 maçta kalesini 47 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 27 kez havalandırmayı başarabildi.

Empoli – Cagliari Maç Bilgileri

Empoli – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli,Alberto Grassi, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, Alberto Cerri, Emanuel Gyasi.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Simone Scuffet, Adam Obert, Yerry Mina, Gabriele Zappa, Alessandro Deiola, Benito Viola, Nahitan Nandez, Gianluca Gaetano, Antoine Makoumbou, Gianluca Lapadula, Paulo Azzi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde teknik adam değişikliğinin ardından namağlup bir performans sergilemeyi başaran Empoli, son 6 haftada maç kaybetmedi. Son haftalardaki etkisini sürdürmek isteyen ev sahibi, düşme hattındaki Cagliari’yi mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattında yer alan Cagliari, son haftaların formda takımı Empoli’ye karşı, Jakub Jankto’nun golüyle kazandı. Mücadelenin 90 dakikasında tek gol atıldı.