İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Bologna İddaa Tahmini 03.03.2024

İddaa fikstüründe 3 Mart Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 27. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Bologna kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınalancak.

Genzobet, Atalanta galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.45, Bologna galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.09, 2.5 Alt 1.74 oran kazandırıyor.

Atalanta’da Seri Sona Erdi

İtalya Serie A Ligi’nde 8 hafta boyunca namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, geçtiğimiz hafta deplasmanda İnter engeline takıldı. İtalya Serie A Ligi’nin lideri karşısında 4-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, bu hafta ise sahasında Bologna’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçen haftaya kadar son 8 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran Atalanta, son 2 haftada ise 5 puan kaybetti. Milan ve İnter derbilerinden galibiyet çıkarmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta ligde en yakın rakibi Bologna karşısında galibiyet arayacak. Kazanarak 3. sıraya yükselme şansına sahip olan Atalanta, sezonun ilk yarısında Bologna’ya deplasmanda konuk olmuş ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

Bologna Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır kazanan, ilk 26 haftadan ise 13 galibiyet çıkarmayı başardı. Genç teknik adamıyla tarihi bir performans sergilemeyi başaran Bologna, üst sıra iddiasını son 12 haftaya girilirken tam gaz sürdürmeye devam ediyor. Thiago Motta önderliğinde sezonun en sürpriz performanslarından birine imza atan konuk ekip, son 5 haftalık fikstürde Sassuolo, Lecce, Fiorentina, Lazio ve son olarak Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başardı. Son 5 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatarak galip gelen konuk ekip, rakip fileleri tam 14 kez havalandırmayı başardı. Bu hafta ligde en yakın rakibi Atalanta ile karşı karşıya gelecek olan Bologna, hem 3. sıradaki yerini korumak hem de 2. sıraya bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Atalanta – Bologna Maç Bilgileri

Atalanta – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Adama Soumaoro’nun sakatlığı devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Emil Holm, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Alexis Saelemaekers, Lewis Ferguson, Michel Aebischer, Joshua Zirkzee, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin hem son haftalarında hem de sezon genelinde kolay maç kaybetmeyen Atalanta ile Bologna, son 12 haftaya girilirken karşı karşıya geliyor. İki takımda son haftalarda formda görüntüsüyle dikkat çekti. Tarafların dev maçın ilk yarısında, birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.91

Genzobet Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin ilk yarısı Atalanta’nın 1-0’lık üstünlüğüyle geçildi. Bologna ise ikinci yarıda bulduğu 2 golle, en yakın rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başardı. En yakın rakibine karşı kazanan Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde sürprizlerine devam ediyor.