Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Galatasaray Maç Tahmini 03.03.2024

Türkiye Trendyol Süper Ligi‘nin 28. haftasında, Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. İstanbul derbisi 3 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, derbinin yayın ekranı beIN SPORTS 1. Maçın hakemi ise Halil Umut Meler.

Bets10, Beşiktaş galibiyetine 3.56, beraberliğe 3.94, Galatasaray galibiyetine ise 2.06 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından derbi haftasına özel oranlar hazırlandı. Bets10 sitesinde Beşiktaş – Galatasaray derbisinde 2.5 Üst seçeneğini tercih etmeniz halinde, 50.00 oran kazanabilirsiniz.

Beşiktaş Derbiyi Kazanmak İstiyor

Beşiktaş cephesinde Fernando Santos etkisini izliyoruz. Siyah Beyazlılar bu sezon son 4 haftaya kadar tarihinin en zor günlerinden birini geçirdi. Başkan değişikliğinin ardından, 5. teknik adam olarak göreve Fernando Santos geldi. Portekizli teknik adamın gelişiyle birlikte savunma ağırlıklı bir performans sergilemeye başlayan ev sahibi, son 5 maçta kalesini gole kapattı. Türkiye Süper Lig sahnesinde son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda ise Yarı Final biletini cebine koydu. Hafta içi Konyaspor’a karşı aldığı 2-0’lık galibiyetle Türkiye Kupası hedefinde emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, bu hafta evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Taraftarına derbi galibiyeti armağan etmek isteyen Beşiktaş cephesinde, moraller yüksek.

Galatasaray Kritik Virajda

Galatasaray cephesinde önce UEFA Avrupa Ligi ardından Türkiye Kupası’nda yaşanan vedalar, moralleri bozdu. Avrupa sahnesinde Sparta Prag engeline takılan Okan Buruk ve öğrencileri, Türkiye Kupası’nda ise Karagümrük engeline takıldı. Rotasını tamamen Türkiye Süper Lig şampiyonluğuna çeviren Galatasaray, 15 haftadır Süper Lig sahnesinde maç kaybetmiyor. Liderliği Fenerbahçe’nin elinden almayı başaran konuk ekip, derbi öncesi en yakın rakibinin 2 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Üst üste vedaların ardından liderlik koltuğunu Fenerbahçe’ye kaptırmak istemeyen Galatasaray, zorlu Beşiktaş deplasmanına konuk olacak. Şampiyonluk yolunda en kritik sınavlarından birini verecek olan Galatasaray, sezonun ilk yarısında Beşiktaş engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başarmıştı. Ancak bu hafta çok daha formda bir Beşiktaş karşısında galibiyet arayacaklar.

Beşiktaş – Galatasaray Maç Bilgileri

Beşiktaş – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler.. Mücadele Tüpraş Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş takımında Alex Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetovic ve Tayfur Bingöl’ün sakatlıkları devam ediyor. Gedson Fernandes ise kart cezalısı. Galatasaray’da ise Serge Aurier ve Hakim Ziyech’in durumları maç saatinde belli olacak.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Milot Rashica, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun.

Galatasaray'ın İlk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi.

İddaa Tahmini

Hem Beşiktaş hem de Galatasaray için bu derbi 3 puandan çok daha fazla anlam taşıyor. Kötü geçen sezonda taraftarlarına derbi galibiyetiyle teselli vermek isteyen Beşiktaş ile şampiyonluk yarışında en kritik virajı kayıpsız geçmek isteyen Galatasaray karşı karşıya geliyor. Son haftalarda iki takımda Süper Lig’de iyi performanslar sergiliyor. Dev maçta 2.5 bol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: El-Musrati’nin kendi kalesine attığı gol, Galatasaray’ı galibiyete taşıdı. Derbide skoru belirleyen gol 2. dakikada atıldı. Beşiktaş’ta derbi mağlubiyeti moralleri bozarken, Galatasaray zirvedeki yerini korudu ve kritik virajdan 3 puanla çıkmayı başardı.