Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Nice İddaa Tahmini 03.03.2024

İddaa fikstüründe 3 Mart Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 24. hafta mücadelesinde, Toulouse ile Nice karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Toulouse galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.20, Nice galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.96, beraberliğe 2.84, konuk ekibe ise 1.99 oran veriyor.

Toulouse Puan Farkını Açıyor

Toulouse zorlu fikstürden galibiyetlerle çıkmayı başardı. Monaco’ya karşı deplasmanda alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Lille engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başardılar. Bu sezon Carles Martinez önderliğinde ilk kez üst üste 2 maçtan galip çıkmayı başaran Toulouse, son 6 haftalık fikstürde ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puan topladı. Düşme hattıyla puan farkını açmayı başaran ev sahibi, 11. sıraya kadar yükseldi. 23 haftadan 26 puan toplamayı başaran Toulouse, bu hafta iç sahada Nice’ı konuk edecek. Düşme hattıyla arasında 9, Play Out hattıyla 4 puan fark bulunan ev sahibinde,  bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Nice 4 Haftadır Kazanamıyor

Nice cephesinde galibiyet hasreti 4 haftaya çıkarken, zirveyle puan farkı açılmaya devam etti. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran Francesco Farioli ve öğrencileri, son haftalarda düşüşe geçerek, zirveden uzaklaşmaya başladı. Deplasmanda 6 haftadır kazanamayan Nice, toplamda ise 4 maçtır galibiyete hasret. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, geçen hafta Clermont karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Ligin en zayıf halkasına puan kaptıran Nice, liderin 15 puan gerisine düştü ve 4. sıraya kadar geriledi. 2. sıradaki yerini geri almak isteyen Nice, bu hafta Toulouse karşısında galibiyet arayacak. Konuk ekip sezonun ilk yarısındaki etkisine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Toulouse – Nice Maç Bilgileri

Toulouse – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Nice cephesinde Youssouf Ndayishimiye kart cezalısı.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Rosario, Khephren Thuram-Ulie, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Nice, hem zirveyle puan farkının açılmasına engel olamadı hem de üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Yeniden kazanmaya ihtiyacı olan Nice, galibiyetlerine Toulouse deplasmanında geri dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.99

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse taraftarı önünde geri dönmeyi bildi. Nice devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, Nice ikinci yarıda mağlubiyetten kurtulamadı ve puan kayıplarına devam etti.