Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Le Havre Maç Tahmini 03.03.2024

Fransa Ligue 1‘de zirve takibini sürdüren Brest, 3 Mart Pazar akşamı sahasında Le Havre‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’fde başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Brest galibiyetine 1.65, beraberliğe 3.95, Le Havre galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.04, 2.5 Alt 1.77 oran kazandırıyor.

Brest Çok Formda

Fransa Ligue 1 sahnesinde Brest rüzgarı esmeye devam ediyor. Eric Serge Roy yönetiminde tarihi bir performans sergilemeyi başaran ev sahibi, bitime 11 hafta kala ligin en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. 23 haftadan 12 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyetle 43 puan toplamayı başardılar ve 2. sırada yer aldılar. Son 12 haftada mağlubiyete izin vermeyen Brest, son 12 haftada 8 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Strasbourg deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen ve harika performansına tam gaz devam etmeyi başaran ev sahibi, Marsilya galibiyetinin ardından kazanmaya devam etti. Son maça Mahdi Camara 3 golle karşılaşmaya damga vurmayı başarırken, bu hafta iç sahada Le Havre’yi konuk edecek.

Le Havre’de Düşüş Sürüyor

Fransa Ligue 1’de son 11 haftaya girilirken Brest deplasmanına konuk olacak olan Le Havre, son 5 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, son 3 haftalık fikstürün ise tamamında mağlup oldu. Luka Elsner önderliğinde, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’de sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, etkisini son haftalara taşımakta zorlandı. 5 maçtan 2 puan çıkarabilen Le Havre’nin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. 23 haftayı 5 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, rakip fileleri 24 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 30 gole engel olamadı. Küme düşme hattından uzak kalmak isteyen Le Havre, bu hafta ligin en formda takımı Brest’e karşı sürpriz bir galibiyet arayacak.

Brest – Le Havre Maç Bilgileri

Brest – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Kenny Lala, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Julien Le Cardinal, Mahdi Camara, Pereira Lage, Steve Mounie.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Loic Nego, Arouna Sangante, Yassine Kechta, Abdoulaye Toure, Josue Casimir, Mohamed Bayo, Christopher Operi, Emmanuel Sabbi.

İddaa Tahmini

Brest, Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. 12 maçlık yenilmezlik serisiyle güven vermeyi başaran Brest, bu hafta iç sahada Le Havre engelini zorlanmadan geçmeyi başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest bu sezon sürpriz galibiyetlerine devam ediyor. İç sahada Le Havre engelini galibiyetle geçen ev sahibi, 2. sıradaki yerini korudu. Galibiyeti getiren gol ise Pierre Lees Melou’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.