Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Metz Maç Tahmini 03.03.2024

Fransa Ligue 1‘de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes ile Metz, 3 Mart Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Saat 17:00’de başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Nantes galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.60, Metz galibiyetine ise 4.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Nantes Galibiyet Peşinde

Jocelyn Gourvennec dönemi Nantes cephesinde iyi başlamadı. Fransa Ligue 1’de 10 hafta önce kötü gidişata çare olarak teknik adam değişikliğine giden ev sahibi, yeni hocasıyla maç kazanmakta zorlandı. Son 10 haftanın 7’sinde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Nantes, son iç saha galibiyetini 4 hafta önce alırken, deplasmanda ise 2 haftadır kazanıyor. Toulouse ve Lorient deplasmanlarında kazanan ev sahibi, son 3 haftada tek yenilgisini ise lider PSG’ye karşı iç sahada 2-1’lik skorla aldı. Küme düşme hattıyla bitime 11 hafta kala arasında 3 puan fark bulunan Nantes, bu hafta düşme hattındaki Metz’e karşı iç sahada galibiyet arayacak.

Metz Kabustan Uyanamadı

Fransa Ligue 1’de bu hafta Nantes deplasmanına konuk olacak olan Metz, ilk 23 hafta sona erdiğinde en alt sıradaki Clermont ile birlikte, Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası haline geldi. 23 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, düşme hattının içerisinde kalmaya devam ediyor. Kalesini 37 gole kapatamayan Metz, rakip fileleri ise 19 kez havalandırabildi. Son 10 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen Metz, son haftaların da en zayıf halkaları arasında. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lyon karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan ve kötü gidişatını sürdüren konuk ekibin, ligde kalması zorlaştı.

Nantes – Metz Maç Bilgileri

Nantes – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

 Metz takımında Ablie Jallow’un sakatlığı devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Nicolas Pallois, Charles Castelletto, Nathan Zeze, Jean-Kevin Duverne, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Marcus Regis Coco, Benie Traore, Mostafa Mohamed, Tino Kadewere.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Ismael Traore, Van Den Kerkhof, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Didier Lamkel, Danley Jean Jacques, Lamine Camara, Nguessan Kouadio, Georges Mikautadze.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in son haftalarında toparlanma sinyalleri veren Nantes, son 10 maçta kazanamayan ve ilk 23 haftanın en zayıf halkalarından biri olan Metz’e karşı, iç sahada hata yapmayacaktır. Nantes’in evinde kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kümede kalma mücadelesi veren Metz, deplasmanda kritik bir galibiyete imza attı. 2 golle galip gelen ve kalesinde gole geçit vermeyen Metz, Fransa Ligue 1 sahnesinde tam 10 hafta sonra galip geldi.