Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Union Berlin İddaa Tahmini 08.03.2024

Almanya Bundesliga‘da 25. hafta heyecanı 8 Mart Cuma akşamı başlıyor. Günün ilk ve tek maçında, Stuttgart ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betelli, Stuttgart galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.46, Union Berlin galibiyetine ise 6.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.79, 2.5 Alt 2.07 oran kazandırıyor.

Stuttgart 6 Haftadır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Stuttgart, Almanya Bundesliga’da son 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran Sebastian Hoeness ve öğrencileri, son haftalarda yükselen performans grafiğiyle dikkat çekiyor. Üst üste alınan 4 galibiyetin ardından, ev sahibi seriyi Köln karşısında sürdüremedi ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise Wolfsburg deplasmanında Stuttgart galibiyetlerine geri döndü. Sehrou Guirassy ilk 2 golle galibiyeti getiren isimler arasında başı çekerken, 24 hafta sonunda 16. galibiyetini alan ev sahibi, bitime 10 hafta kala 3. sırada kendisine yer buldu. Aldığı sürpriz sonuçlarla dikkat çeken Stuttgart, etkisini son 10 haftada sürdürmek istiyor.

Union Berlin Tehlikeyi Atlatamadı

Almanya Bundesliga’da son10 haftaya girilirken, Union Berlin cephesinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Göreve Nenad Bjelica’nın gelişiyle birlikte düşme hattından kurtulmayı başaran konuk ekip, henüz puan farkını ise çift hanelere çıkaramadı. 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Union Berlin, geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Dortmund karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunan ve 14. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, Bundesliga sahnesinde yeniden yükselişe geçmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Stuttgart karşısında 3-0’lık iç saha mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan Union Berin, bu hafta deplasmanda galibiyet arayacak. Tehlikeden uzak kalmak isteyen konuk ekibin, bu hafta ligin formda takımlarından Stuttgart karşısında, galibiyete ihtiyacı var.

Stuttgart – Union Berlin Maç Bilgileri

Stuttgart – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Dan-Axel Zagadou’nun sakatlığı devam ediyor. Union Berlin’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Hiroki Ito, Waldemar Anton, Angelo Stiller, Lilian Egloff, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Enzo Millot, Sehrou Guirassy.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Jerome Roussillon, Robin Gosens, Robin Knoche, Andras Schafer, Rani Khedira, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da geçtiğimi hafta kazanarak yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkaran ve bu süreçte 5 galibiyete imza atan Stuttgart, son haftalardaki performansıyla dikkat çekti. Stuttgart’ın iç sahada Union Berlin’e karşı galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart iç sahada zorlanmadan kazandı. Almanya Bundesliga’da galibiyetlerine geri dönen ve üst sıraları bırakmayan Stuttgart, bu hafta Union Berlin karşısında gol yemeden gali geldi. Ev sahibine 3 puanı getiren golleri Serhou Guirassy ve Chris Fuhrich kaydetti. Kazananları tebrik ederiz.