İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Getafe Bahis Tahmini 09.03.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Getafe deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Valencia ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 2.02, beraberlik 3.25, Getafe kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Valencia’da Puan Kayıpları 

Valencia La Liga’da son haftalarda üstü üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk ettikleri lider Real Madrid’den puan almayı başardılar ama galibiyet hasretleri 3 maça çıktı. Real Madrid karşısında 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Valencia’da son 3 maçında sadece 2 puan alabildi. 7. Sıradaki Real Sociedad’ın sadece 3 puan gerisindeler. Bu hafta sonu ise Mestalla’da Getafe’yi ağırlayacaklar. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Mouctar Diakhaby’nin sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını söyleyelim. 

Getafe Üstünlüğünü Koruyamadı 

Getafe La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Las Palmas ile 3-3 berabere kaldılar. İlk yarıyı 3-1 önde kapattıkları maçtan 1 puan ile ayrılan Getafe önemli bir fırsatı değerlediremedi. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Jose Bordalas’ın öğrencileri bu hafta sonu ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Getafe 1-0 kazanmayı başarmıştı. Mestalla’da ise bu hafta işleri pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mason Greenwood kart cezalısı. Mauro Arambarri ve Borja Mayoral ise sakat olan isimler. 

Valencia – Getafe Maç Bilgileri

Valencia – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Mouctar Diakhaby’nin sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını söyleyelim. Getafe’de Mason Greenwood kart cezalısı. Mauro Arambarri ve Borja Mayoral ise sakat olan isimler. 

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

Getafe'nin ilk 11'i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Ilaix Moriaba, Jaime Mata, Oscar Rodriguez

İddaa Tahmini

Valencia La Liga’da son 3 maçtır kazanamıyor. Geçen hafa sonu Real Madrid karşısında sürpriz yaparak 2-2 berabere kaldılar ama galibiyet hasretleri devam etti. Avrupa yarışında geride kalan Valencia bu hafta Getafe’yi ağırlayacak. Getafe ise geçen hafta Alfonso Perez’de Las Palmas’ı konuk etti ve mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. 3-1 öne geçtikleri maçtan 1 puan çıkarttılar. Mestalla’da Valencia favori ama Getafe hücumda üretken bir takım. Kolay gol buluyorlar. Bu sebeple tercihimi karşılıklı gol var tercihinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.04

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…