İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Atletico Madrid Bahis Tahmini 09.03.2024

İspanya La Liga’da uzun bir süredir galibiyet alamayan Cadiz bu hafta evinde, Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Saat 18.15’te başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Cadiz ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Cadiz kazanır 4.65, beraberlik 3.70, Atletico Madrid kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış.     

Cadiz’de 23 Maçtır Kazanamıyor 

Cadiz üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Mauricio Pellegrino’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Valelcas’da Rayo Vallecano’ya konuk oldu ve uzatma dakikalarında buldukları golle 1 puan aldılar. Javi Hernandez’in golüyle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Cadiz’in 23 maçtır kazanamadığını belirtelim. La Liga’da düşme hattında yer alan Mauricio Pellegrino’nun öğrencileri bu hafta Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Cadiz’de Luis Hernandez, Roger Marti ve Fede San Emeterio’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Atletico Madrid Favori Taraf 

Atletico Madrid La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Wanda Metropolitano’da Real Betis’i konuk ettiler ve karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldılar. La Liga’da son 3 maçtan 7 puan çıkartan Diego Simeone’nin öğrencileri ilk 2 umutlarını da devam ettiriyor. Barcelona ve Girona’nın puan kaybettiği haftada 3 puan çıkartarak haftanın en karlı takımı oldular. Atletico Madrid bu hafta sonu Nuevo Mirandilla’da Cadiz’e konuk olacak ve maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Antonie Griezmann, Jose Gimenez ve Cesar Azpilicueta ise sakat olan isimler. 

Cadiz – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Cadiz – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Luis Hernandez, Roger Marti ve Fede San Emeterio’nun sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid’de Antonie Griezmann, Jose Gimenez ve Cesar Azpilicueta ise sakat olan isimler. 

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Christopher Ramos, Ruben Sobrino

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Alvaro Morata, Memphis Depay

İddaa Tahmini

Cadiz La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Pellegrino’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta Rayo Vallecano’ya konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da aylardır galibiyet alamayan Cadiz’de galibiyet hasreti 23 maça çıktı. Atletico Madrid ise Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Real Betis’i 2-1 mağlup ederek moral buldu. Son 3 maçta 7 puan toplayarak ilk 2 umutlarını sürdürüyorlar. Bu hafta konuk olacakları Atletico Madrid deplasmanında da kazanarak zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…