İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Real Sociedad İddaa Tahmini 09.03.2024

İspanya La Liga’da geçen hafta farklı kaybeden Granada evinde, Real Sociead’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Granada – Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Granada kazanır 4.40, beraberlik 3.45, Real Sociedad kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Granada’da Puan Kayıpları 

Granada La Liga’da geçtiğimiz hafta yine puan kaybı yaşadı. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 5-1 kaybettiler. Sezonun en farklı yenilgisini alan Granada’da moraller bozuk. Haftalar geçtikçe Granada’nın kümede kalma umutları da azalıyor. La Liga’da üst üste 7 maçtır kazanamayan Alexander Medina’nın öğrencileri geride kalan 26 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. Düşme hattında bulunan Granada bu hafta sonu Los Carmenes’de Real Sociedad’ı ağırlayacak. Mücadele öncesinde Granada’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Real Sociedad Deplasmanda Kaybetti 

Real Sociedad La Liga’da son dönemde kötü sonuçlar alıyor. Geçen hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’ya 3-2 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Anota’da Villarreal’e 3-1 mağlup olmuşlardı. Son 2 maçından da puan çıkartamayan Imanol’un ekibinde moraller bozuk. Son haftalarda yaşadıkları ciddi puan kayıpları ile birlikte Avrupa şansları da zora girmeye başladı. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG’e 2-0’ın rövanşında 2-1 kaybeden Bask ekibi Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. La Liga’da bu hafta Granada’ya konuk olacak Real Sociedad’da Martin Merquelanz, Aihen Munoz ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Jon Pacheco ise kart cezalısı. 

Granada – Real Sociedad Maç Bilgileri

Granada – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Real Sociedad’da Martin Merquelanz, Aihen Munoz ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Jon Pacheco ise kart cezalısı. 

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Kieran Tierney, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

İddaa Tahmini

Granada geçen hafta La Ceramica’da konuk olduğu Villarreal’e 5-1 kaybetti. La Liga’da üst üste 7 maçtır kazanamayan Granada düşme hattında bulunuyor. Bu hafta Los Carmenes’de Real Sociedad’ı konuk edecekler. Real Sociedad ise geçen hafta Sevilla deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Son 4 haftadır kalelerini gole kapatamıyorlar. Hafta içi ise Anoeta’da PSG’e 2-1 kaybederek Şampiyonlar Ligi’nden elendiler. Zor bir maç. Granada’nın galibiyete ihtiyacı var ama güven vermiyorlar. Real Sociedad’da formsuz. Gollere yönelmekte fayda var. İki takımda gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…